Pondelok 29. 04. 2024 22:15:48 | Meniny má Lea

Žilinu čaká krajské derby s Ružomberkom. Získa nový tréner Šošonov tri body pri svojej premiére?

Futbalistov MŠK Žilina čaká v piatok 12. apríla náročný domáci duel. Po sérii troch porážok sa im do cesty postaví MFK Ružomberok, ktorý svoje posledné štyri zápasy neprehral.

Daniel Jurčík|12. apríl 2024|12:45:39

Zdroj: Facebook/MŠK Žilina

Súvisiaci článok
Nevydarená jar si vypýtala svoju daň. Tréner Jaroslav Hynek skončil na lavičke MŠK Žilina
Čítajte viac >

Nového trénera žlto-zelených Michala Ščasného čaká náročná skúška. Jeden deň od oficiálneho nástupu do funkcie sa jeho mužstvo stretne v krajskom derby s rozbehnutým Ružomberkom. Kým tábor domácich potrebuje po nezáživnom vstupe do jarnej časti dobrý impulz, Liptáci sa vezú na pozitívnej vlne z posledných výsledkov. V Slovnaft Cupe majú po víťazstve 5:0 na pôde Lipian postup do finále prakticky v kapse a v ligovej skupine o titul sa môžu pochváliť druhou najlepšou formou.

Žilina bude musieť v piatok 12. apríla o 17:30 hodine zapracovať na ofenzívnej hre. V posledných troch dueloch Niké ligy zaznamenala len jediný presný zásah. Úloha bude o to náročnejšia, že Ružomberok sa po príchode lodivoda Ondřeja Smetanu výrazne zlepšil v defenzívnej činnosti. V posledných troch dueloch ligových inkasoval iba dvakrát.

tbl 1858488.png Zdroj: nikeliga.sk

Zmena v parkovaní

Návštevníci musia pred zápasom rátať s tým, že v dôsledku rekonštrukcie parkovací dom nebude sprístupnený. Z hľadiska ostatného sprievodného programu, vrátane obľúbeného polčasového kvízu, sa diváci nemusia obávať žiadnych obmedzení.

7732207d5b321dfd4bbc068e8b072f03_cc966d0fa9.jpg Zdroj: mskzilina.sk


Súvisiaci článok
Finále sa blíži. V týchto dátumoch zabojujú Vlci Žilina proti Prešovu o postup do najvyššej súťaže
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť