Piatok 26. 04. 2024 22:38:46 | Meniny má Jaroslava

Fantastické správy z Dubnice. Vlci naklonili napínaný zápas vo svoj prospech a sú vo finále!

Po pondelkovom zápase z 8. apríla sa zrejme zlatými písmenami bude spomínať meno Juraj Bezúch. Tento útočník Vlkov Žilina totiž v predĺžení rozhodol dôležitý semifinálový zápas s Dubnicou nad Váhom a žilinskú kabínu švihom hokejky poslal pred finálové brány. Vlci si tak v posledných kapitolách sezóny zmerajú sily s Prešovom.

Michal Szentivanyi|9. apríl 2024|08:00:06

Zdroj: Facebook/Vlci Žilina

Súvisiaci článok
Vlci v piatom semifinálovom dueli predbehli Dubnicu. Séria sa môže rozhodnúť u hostí
Čítajte viac >

TSS Group Dubnica - DOXXbet Vlci Žilina 2:3pp

Góly: 33. Tybor (Korbel, Trška), 58. Tybor (sam. nájazd) - 3. Galamboš (Rajnoha, Varga), 51. Galamboš, 65. Bezúch (Safaraleyev, Dyakov)

Ernest Bokroš, hlavný tréner: ,,V prvom rade by som chcel dať kredit, tak ako Žiaru nad Hronom, rovnako aj Dubnici. Boli to pre nás naozaj ťažké a náročné stretnutia. Na druhej strane im chcem poďakovať, pretože nás veľmi dobre preverili a pripravili do finále. Myslím si, že takéto ťažké zápasy budeme hrať aj proti Prešovu, mali sme to naozaj veľmi sťažené súpermi a o to viac budeme pripravení.”

Juraj Bezúch, útočník: ,,Vedeli sme, že to bude ťažké. V Dubnici som za celú kariéru nezažil ľahký zápas. Bol to boj, je to play-off, hralo sa o veľa. Ukázala sa sila kolektívu, že sme stále verili aj za vyrovnaného stavu 2:2 a ten gól nás nezlomil. Všetci sme verili, že ten gól v predĺžení dáme my, a že vyhráme. Sme veľmi radi, že sa nám to podarilo.”

Finálové duely so súperom HC Prešov sa odštartujú už v nedeľu 14. apríla. Prvý zápas finálovej série Vlci odohrajú na domácej pôde o 17:30 hodine v Niké Aréne Žilina. Na vstupenky na toto podujatie môžete striehnuť NA TOMTO ODKAZE.


Súvisiaci článok
Beh s Vlkmi pre život sa vracia: Pridajte sa a pomôžte zmeniť životy Štefánka, Lukyho a Antoníny
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť