Utorok 14. 05. 2024 13:06:47 | Meniny má Bonifác

50-ročný muž z Kysúc sa vyhrážal svojej dcére. Vytiahol na ňu aj zbraň

Krajská policajná hovorkyňa, Gabriela Kremeňová, média informovala o ďalšej rodinnej dráme. Priblížila, že poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Turzovka obvinil 50-ročného muža z okresu Čadca z prečinu nebezpečného vyhrážania.

Radka Kostánová|4. apríl 2024|18:30:07

Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Rodinná tragédia: 45-ročný muž zavraždil svoju manželku
Čítajte viac >

Rodinná drama v Turzovke

Gabriela Kremeňová, krajská policajná hovorkyňa, médiá informovala, že polícia z Turzovky obvinila 50-ročného muža z okresu Čadca z prečinu nebezpečného vyhrážania.

Hovorkyňa priblížila, že na základe doteraz vykonaného vyšetrovania policajti zistili, že obvinený muž mal v sobotu 30. marca v meste Turzovka v byte vulgárne nadávať a vyhrážať sa svojej dcére. Potom mal 50-ročný otec zobrať plynovú pištoľ, ktorou svoje vyhrážky voči dcére zdôraznil.

„Počas vyšetrovania bolo zistené, že obvinený muž sa mal v minulosti vyhrážať svojej manželke. Muž dobrovoľne vydal plynovú pištoľ. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," dodala Kremeňová.

Násilie nie je správne

Žilinskí policajti zdôrazňujú, že je dôležité, aby o domácom násilí obete nemlčali a niekomu sa zdôverili. Môže to byť príbuzný alebo akákoľvek osoba, ktorej dôverujú a nenechali veci zájsť ďaleko. Mnohokrát je príčinou takýchto dramatických udalostí v rodinách alkohol.


Súvisiaci článok
Po strete s medveďom na Liptove utrpel 35-ročný muž viaceré zranenia (AKTUALIZOVANÉ)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť