Piatok 26. 07. 2024 18:56:59 | Meniny má Anna, Hana, Anita

Tanečníci z Martina ohúrili aj hlavné mesto. Domov si odniesli 22 medailí

Ďalší významný úspech tohto roka sa podaril tanečníkom z Deepu. Zažiarili na pohárovej súťaži Dance Power cup v Bratislave. Martinské talenty sa opäť ukázali v plnej sile, a to v disciplínach disco, hip hop a slow dance.

Radka Kostánová|30. marec 2024|17:00:30

Zdroj: tkdeep.sk

Súvisiaci článok
Skvelý úspech tanečníkov z Deep-u. Stali sa majstrami sveta v disco dance!
Čítajte viac >

Piatok

Trojdňový maratón plný tancovania sa začal pre tanečníkov z Deep Dance Clubu v piatok 15. marca. V Bratislave sa súťažilo v disciplínach slow dance. Tu získal martinský klub bronz, a to zásluhou Alžbetky Hlavňovej z hlavnej vekovej kategórie. Informovali o tom zástupcovia klubu na webovej stránke.

Sobota

V sobotu 16. marca sa ukázal talent Deep klubu v disco dance disciplínach. Výborným výkonom sa blysla mini disco skupina „Little Ladies“, ktorá podľa slov zástupcov klubu prevalcovala konkurenciu a získala zlatú medailu. V detskej vekovej kategórii si disco skupina „Energy Boost“ vytancovala krásne tretie miesto. V juniorskej vekovej kategórii B postúpili dievčatá z disco skupiny „Pinkies crew“ a vytancovali si strieborné medaily. Zaslúžene teda postúpili do A kategórie.

45cb6ebc-bcfe-40c7-b872-f7f5f39d68a5-900x550.jpg Zdroj: tkdeep.sk

„Dievčatá z juniorskej disco skupiny „Flaming stars“ sa tešili zo striebornej medaily a na stupienok víťazov sa opäť postavila disco skupina v hlavnej vekovej kategórii „Pink United“. V disciplíne disco sólo v MINI kategórii získala Zarka Browning krásnu bronzovú medailu. Timka Hořavová sa predviedla v obrovskej konkurencii detskej vekovej kategórie C a umiestnila sa na vynikajúcom treťom mieste. V staršej juniorskej vekovej kategórii sa v tejto disciplíne ukázala Tamarka Masárová a vybojovala si tu strieborný kov. V hlavnej vekovej kategórii si Deep vybojoval 2 medaily, a to Monika Ursínyová, ktorá si vytancovala striebornú medailu a hneď za ňou skončila na treťom mieste Rebecca Augustínová,“ priblížili zástupcovia ďalej.

Chlapci tanečníci

V chlapčenskej disciplíne disco sólo získal martinský klub až 2 kovy, a to zásluhou Matúška Troppa, ktorý sa postavil na 1. stupienok víťazov a zásluhou Adamka Gregora, ktorý si vybojoval bronz.

„V disciplíne disco duo v detskej vekovej kategórii bol výborný tanečný výkon dvojica Adamko Gregor s Timkou Hořavovou, ktorí si spolu vytancovali bronzovú medailu," skonštatovali zástupcovia klubu.

0262d25d-cacc-49cb-9767-acddd108ba37-768x1024.jpg Zdroj: tkdeep.sk

Nedeľa

Nedeľa 17. marca patrila Hip Hopu a tu si tanečníci z Deep klubu vytancovali skvelé umiestnenia spomedzi obrovskej konkurencie. V detskej vekovej kategórii A si hip hop skupina „Kinderká“ vytancovala 6. miesto, no obrovským prekvapením pre klub bolo umiestnenie juniorských hip hop kolegýň B zo skupiny s názvom „Vibin´“, ktoré si domov odniesli zlaté medaily.

eed0afa2-5a4a-4350-a107-d5d941490ba9-768x1024.jpg Zdroj: tkdeep.sk

V celoslovenskej silnej konkurencii tanečných klubov sa martinský Deep klub opäť nestratil, tanečníci tak obohatili svoju zbierku o 6 zlatých, 6 strieborných a 10 bronzových medailí.

Gratulujeme!


Súvisiaci článok
Deep Dance Club získal cenu primátora mesta Martin 2022
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť