Sobota 27. 04. 2024 11:43:41 | Meniny má Jaroslav

Žiar nad Hronom nevzdáva svoj boj: Séria sa opäť vracia do Žiliny

V dramatickom štvrtom zápase štvrťfinále Slovenskej hokejovej ligy zvíťazil tím HK MŠK Indian Žiar nad Hronom 5:3 nad hokejistami spod Dubňa, čím znížil svoje manko v sérii na 1:3. Piaty duel sa odohrá už v piatok 22. marca v Žiline.

Juliana Krčulová|21. marec 2024|10:15:07

Zdroj: Facebook/Vlci Žilina

Súvisiaci článok
Šošonov čaká v národných dresoch zaujímavý program. Pozrite si, kedy a kde nastúpia
Čítajte viac >

Vo štvrtom zápase štvrťfinálovej série Slovenskej hokejovej ligy si tím Vlci Žilina nepripísal víťazstvo na ľade súpera HK MŠK Indian Žiar nad Hronom, zápas skončil s výsledkom 3:5. Hokejisti Žiaru znížili stav série na 1:3.

HK MŠK Indian Žiar nad Hronom - DOXXbet Vlci Žilina 5:3 (2:2, 0:1, 3:0)

Stav série: 1:3

Góly: 13. Lunter (Nazarov, Gašpar), 17. Tatár (Kobolka, Magdolen), 43. Tatár, 47. Rais (Kobolka, Gašpar), 60. Magdolen - 16. Bezúch (Rehák, Kolář), 19. Varga (Jansons, Jakúbek), 30. Koyš (Safaraleyev)

Ernest Bokroš, hlavný tréner: „Stretnutie, v ktorom išlo o veľa, mohli sme ukončiť sériu. Veľmi náročné stretnutie pre obidve strany. Myslím si, že v zápase sme hlavne nezvládli záver, kde sme urobili chyby a za stavu 2:3 sme vyhodením puku išli do oslabenia, kde sme dostali gól na 3:3. Neskôr sme, bohužiaľ, urobili individuálne chyby, ktoré boli potrestané. Dnes sme ani enormným tlakom nedokázali v závere súpera zdolať. Séria sa vracia späť do Žiliny a pokúsime sa o to v piatok.“

Róbert Varga, útočník: „Myslím si, že zápas sme mali rozohraný dobre, do tej tretej tretiny sme išli za stavu 3:2 pre nás, chceli sme si to postrážiť, ale bohužiaľ sa nám to nepodarilo. Možno sa nám to trochu vrátilo za včera, kde sme zápas strhli na našu stranu až v závere. Nič sa nedeje, je to 3:1, playoff je dlhé a budeme sa to snažiť v piatok ukončiť.“

VSTUPENKY na piaty duel medzi DOXXbet Vlci Žilina a HK MŠK Indian Žiar nad Hronom, ktorý je na programe už v piatok 22. marca o 17:30 hodine, si môžete kúpiť aj prostredníctvom TOHTO ODKAZU.


Súvisiaci článok
Napätie stúpa: Vlci Žilina sú o krok bližšie k postupu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť