Utorok 14. 05. 2024 10:13:04 | Meniny má Bonifác

Dopravná nehoda v Lietavskej Lúčke: Vodič Citroënu ignoroval políciu a spôsobil haváriu (VIDEO)

Zuzana Šefčíková z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline informovala o vážnej dopravnej nehode, ku ktorej došlo na ceste číslo I/64 v obci Lietavská Lúčka. Vodič Citroënu C5 nezastavil na výzvu polície a po prejazde zákrutou havaroval.

Juliana Krčulová|15. marec 2024|14:00:06

Ilustračné foto. Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Rozsiahla operácia NAKA na Orave: Polícia zhabala konopu v hodnote 15-tisíc eur
Čítajte viac >

Zuzana Šefčíková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, informovala o dopravnej nehode, ku ktorej došlo vo štvrtok 14. marca v skorých ranných hodinách na ceste číslo I/64 v katastrálnej časti obce Lietavská Lúčka.

Hliadka pohotovostnej motorizovanej jednotky Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline mala podľa dostupných informácií prenasledovať osobné motorové vozidlo značky Citroën C5 v smere jazdy od mesta Žilina na Rajec. Vodič neuposlúchol výzvu hliadky, zvukovú signalizáciu s nápisom STOP dávanú služobným vozidlom s označením Polícia, a pokračoval v jazde.

„Vodič pri prejazde miernou ľavotočivou zákrutou doposiaľ z presne nezistených príčin prešiel s vozidlom mimo vozovku, kde narazil do signalizačného zabezpečovacieho zariadenia železničného priecestia a následne sa s vozidlom viackrát prevrátil na strechu. Po dopravnej nehode sa muž podrobil dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali jedno-rázové ošetrenie. Spolujazdec bol so zraneniami prevezený do nemocnice,“ priblížila krajská policajná hovorkyňa s tým, že následným šetrením bolo zistené, že 38-ročný vodič viedol vozidlo v čase odobratia vodičského oprávnenia.

Poverený príslušník v súvislosti so vzniknutou udalosťou vzniesol mužovi obvinenie za prečin ublíženie na zdraví a za prečin poškodzovanie a ohrozovanie prevádzky všeobecne prospešného zariadenia.


Súvisiaci článok
Žena v Sučanoch zaútočila na svojho manžela a jeho priateľku. Nožom ju bodla do hlavy
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť