Piatok 26. 07. 2024 18:40:52 | Meniny má Anna, Hana, Anita

Famózni tanečníci z Martina reprezentujú mesto skoro každý týždeň. Ich talent nemá hraníc

Tanečné zoskupenie Deep z Martina svoj talent naozaj neskrýva. Sú perfektne zladení, disciplinovaní a vždy pripravení. Mesto Martin reprezentujú takmer každý týždeň.

Radka Kostánová|4. marec 2024|09:15:10

Zdroj: tkdeep.sk

Súvisiaci článok
Ružomberok ocenil najlepších športovcov za uplynulý rok. Basketbalový klub ovládol podujatie
Čítajte viac >

Tanečníci z Deepu mali ďalšiu reprezentačnú zástavku. Zástupcovia Deep dance center na webovej stránke informovali, že tentokrát to bola pohárová súťaž Unlimited Dance Cup vol. 1 v Leviciach. Na súťaži bola veľká slovenská konkurencia, ale nestratili sa a získali 4 zlaté, 6 strieborných a 2 bronzové medaily.

Súťaž v Leviciach

V sobotu 17. februára sa v Leviciach súťažilo v disciplínach disco. Tanečné zoskupenie Deep z Martina opäť ukázalo svoju silu a dominovalo vo všetkých disciplínach.

Za tanečníkov ukázala skvelý výkon Tamarka Masárová v disciplíne disco sólo v staršej juniorskej vekovej kategórii, odrovnala konkurenciu a získala zlatú medailu.

64cdb39b-c06e-4d0d-9e14-eb1b3201a07b-768x1024.jpg Zdroj: tkdeep.sk

V chlapčenskej sólovke v hlavnej vekovej kategórii si bravúrne viedol Matúško Tropp a vytancoval si striebornú medailu.

V disciplíne disco sólo v hlavnej vekovej kategórii sa predviedla s vynikajúcim strieborným umiestnením Monika Ursínyová. Monika získala zároveň aj zlatú medailu v disco slow disciplínach.

V juniorských disco duách B sa umiestnili so strieborným umiestnením dievčatá Jasminka Jobová a Dianka Repáňová.

„V disco duách v hlavných vekových kategóriách sa Deep Dance Club ukázal v tom najkrajšom svetle a získal si tu všetky tri kovy. Duo Matúško Tropp a Alžbetka Hlavňová si spolu vybojovali zlatú medailu. Hneď za nimi sa postavili na druhý stupienok dievčatá Rebecca Augustínová spoločne s Kristínkou Bažlekovou a bronz v tejto disciplíne získali Monika Ursínyová a Vaneska Uhliariková,“ pochválili ich zástupcovia.

ebdfde54-89e1-47de-99b1-cc5978f4033d-768x1024.jpg Zdroj: tkdeep.sk

Triumf súťaže

Ako sa hovorí, vždy to najlepšie príde na koniec. Tanečníkov Deepu čakal triumf v disco skupinách, kde si juniorská B disco skupina „Pinkies crew“ vybojovala skvelé zlato a disco A skupina „Flaming stars“ si domov odniesla striebro. Gratulujeme.

Trénerka Ivanka Majerčíková dodala, že úspechy tohto druhu sú výsledkom tvrdej práce týchto tanečníkov, trpezlivosti trénerov a ochoty rodičov podporovať svoje deti v tancovaní.

746162b2-0042-4d4a-9480-b78c49fe0305-768x1024.jpg Zdroj: tkdeep.sk


Súvisiaci článok
Mačky majú veľa kúziel, vďaka ktorým zabudnete na všetky problémy: Príďte na ich výstavu aj vy!
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť