Sobota 27. 07. 2024 02:27:47 | Meniny má Božena

Vlci doma prevalcovali Rimavskú Sobotu. Gólová lekcia pred stovkami divákov v hľadisku

Vlci Žilina ani v 41. kole TIPOS Slovenskej hokejovej ligy nezaváhali. Nad Rimavskou Sobotou na domácom ľade zvíťazili s viac ako jednoznačným výsledkom 10:1. Svoje hokejové umenie v Žiline predviedli viacerí predstavitelia Vlkov, no napriek tomu sa hosťom podarilo aspoň raz skórovať v závere zápasu.

Michal Szentivanyi|24. február 2024|10:00:50

Zdroj: Facebook/Vlci Žilina

Súvisiaci článok
Vlci Žilina potvrdili svoju silu a zdolali Dubnicu 3:1
Čítajte viac >

Diváci si na záver pracovného týždňa mohli v Niké aréne vychutnať priam gólovú hostinu. Mohlo za to stretnutie medzi Vlkmi a súperom z Rimavskej Soboty. Toto hokejové divadlo sledovalo skoro 1 700 divákov. Na výkony žilinských hokejistov sa určite pozerali s nadšením, pretože domáci sa presadili až desaťkrát. 41. kolo ligy tak má svoj ďalší jasný výsledok a pripísanie cenných bodov do tabuľky.

DOXXbet Vlci Žilina - HKM Rimavská Sobota 10:1

Góly: 6. Jakubík (Belluš), 14. Safaraleyev (Dyakov, Koyš, 17. Koyš (Safaraleyev, Mráz), 24. Koyš (Safaraleyev, Bezúch), 27. Bezúch (Dyakov, Mráz), 29. Jakúbek (Galamboš, Pobežal), 43. Beták (Holenda, Kolář), 50. Varga (Galamboš, Šmida), 55. Bezúch (Kolář), 56. Varga (Beták) - 43. Solomonchak (Olejník)

Počet divákov: 1680

Ernest Bokroš, hlavný tréner: ,,Dnešný zápas sa ťažko hodnotí, rozhodla určite kvalita na našej strane. Brali sme to ako hernú prax v našom týždennom mikrocykle”

Patrik Koyš, útočník: "V prvej tretine nám súper trochu uchádzal, mali tam nejaké dve tri šance, ktoré však Košo vychytal. Dopredu sme boli dobrí, akurát tie medzery v obrane. Od druhej tretiny sme dominovali, strelili sme 10 gólov, akurát, čo nás môže mrzieť je gól, ktorý košo inkasoval. Mohli sme to hrať vzadu na nulu. Taktiež nás tešia aj tri využité presilovky, v ktorých sa celú sezónu trápime. Sme radi, že sme si toľko fanúšikov našlo cestu na zimák, za čo im veľmi pekne ďakujeme a tešíme sa na ďalšie domáce zápasy. Zachvíľku tu je playoff, takže nech ladia hlasivky."

Vlkov zo Žiliny čaká najbližší zápas v Poprade v stredu 28. februára o 17:00 hodine.


Súvisiaci článok
Vlci Žilina nezaváhali ani v Považskej Bystrici a pripísali si ďalšie tri body
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť