Sobota 27. 07. 2024 03:20:16 | Meniny má Božena

Martinská polícia zaistila rekordné množstvo pervitínu: Dvojica čelí obvineniu z drogovej trestnej činnosti

Martinskí policajti obvinili dvojicu z výroby a predaja omamných a psychotropných látok. Pri domovej prehliadke našli bielu kryštalickú látku, ktorá zodpovedá takmer dvetisíc dávkam drogy.

Juliana Krčulová|22. február 2024|08:00:15

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Policajti zverejnili zábery z kamery: Hľadajú svedkov krádeže v žilinskom nákupnom centre
Čítajte viac >

Gabriela Kremeňová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, informovala, že martinskí policajti v uplynulých dňoch vykonali úspešnú akciu zameranú na odhaľovanie drogovej trestnej činnosti.

„Vyšetrovateľka Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Martine obvinila 24-ročnú ženu a 33-ročného muža (obaja z Martina) z trestného činu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi,“ priblížila Kremeňová s tým, že policajti počas akcie zaistili bielu kryštalickú látku, ktorá bola následne zaslaná na kriminalistickú expertízu.

03 (1).jpg Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Predbežným skúmaním časti zaisteného materiálu bolo podľa slov krajskej policajne hovorkyne zistené, že ide o pervitín v množstve, ktoré zodpovedá minimálne 1 920 jednotlivým bežným dávkam drogy.

„Vyšetrovateľka Policajného zboru spracovala podnet na návrh na vzatie obvinených do väzby. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ doplnila Kremeňová.


Súvisiaci článok
Muž z Kysúc zaútočil nožom na družku a jej dcéru. Previezli ich do nemocnice
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť