Pondelok 20. 05. 2024 02:11:51 | Meniny má Bernard

Ako nosiť dámske tričká?

Skromné tričko sa už dávno stalo univerzálnym základom šatníka a vymanilo sa zo svojich športových koreňov, aby sa stalo kľúčovým kúskom módnych outfitov. Najnovšie trendy v dámskych tričkách ponúkajú množstvo možností, ktoré vyhovujú dynamickému, modernému životnému štýlu. Od klasických strihov po oversize siluety a od ležérneho streetwearu po trendy mestský štýl – náš sprievodca vás prevedie umením štýlového nosenia dámskych tričiek, aby ste vyzerali nenútene cool a tiež jedinečne.

Inzercia |13. február 2024|11:45:12

Zdroj: WhitePress s.r.o.

Súvisiaci článok
Spoločný čas je najkrajší dar: Pozvite svoju polovičku do kaštieľa CHÂTEAU Gbeľany
Čítajte viac >

Vyskúšajte streetwear look

Ulice sa stali mólom a streetwear, teda štýl inšpirovanými mestskými ulicami a subkultúrami, prenikol do každého kúta módnej scény. Tričká dámske zohrávajú v tomto kultúrnom posune kľúčovú úlohu a ponúkajú priestor na vyjadrenie vlastného názoru, ktoré je neformálne a slobodné. Vybrať si môžete z tričiek zdobených grafickými potlačami, logami a výraznou typografiou, ktoré vystihujú mestskú energiu a mladistvosť streetwearového štýlu. Skombinujte ich so zošúchanými džínsami alebo cargo nohavicami, aby ste vytvorili cool outfit, ktorý vyžaruje sebavedomie.

7_wm-2.jpg Zdroj: WhitePress s.r.o.

Všestranné tričká s dlhým rukávom

Pôvab dámskych tričiek presahuje klasické tričká s krátkym rukávom. Dámske tričká s dlhým rukávom sa vrátili na scénu a predstavujú všestrannú alternatívu, ktorú bez problémov zakomponujete do ležérneho, ale aj formálnejšieho outfitu. Skombinujte ich s nohavicami na mieru alebo sukňou a získajte look, ktorý s ľahkosťou spája sofistikovanosť s komfortom obľúbeného trička. Sú tiež ideálne do chladnejšieho počasia alebo na ozvláštnenie vášho outfitu, a preto by mali byť povinnou výbavou každej trendovej dámy.

8_wm.jpg Zdroj: WhitePress s.r.o.

Oversize trend

Oversize tričká dámske prekročili hranice bežného nosenia a stali sa základom súčasnej módy. Ženy sa dnes prikláňajú k voľným siluetám, ktoré spájajú pohodlie so štýlom. Tento trend si obľúbili módni nadšenci všetkých vekových kategórií a prináša do každého outfitu pocit nonšalantnosti a ľahkosti. Vyvážte nadrozmernú siluetu tým, že tričko skombinujete s úzkymi džínsami alebo legínami, aby ste zvýraznili svoje krivky a zároveň zachovali uvoľnenú mestskú atmosféru. Nebojte sa experimentovať s odvážnymi vzormi, farbami alebo si dokonca vybrať pánske tričko pre extra oversize strih, ktorý vyžaruje androgýnnu ležérnosť.

Nebojte sa farieb a vzorov

Zakomponovanie farieb do vašej kolekcie tričiek môže okamžite pozdvihnúť váš štýl. Experimentujte so žiarivými odtieňmi, ktoré odrážajú vašu osobnosť, alebo zvoľte nadčasový monochromatický look. Momentálne sú v kurze aj vzory: od klasických prúžkov a bodiek až po eklektickejšie motívy a abstraktné vzory. Kombinovanie rôznych vzorov dodá vášmu oblečeniu hravý nádych, vďaka ktorému vyniknete v dave.

9_wm.jpg Zdroj: WhitePress s.r.o.

Tričká na každú príležitosť

Krása dámskych tričiek spočíva v ich prispôsobivosti. Práve preto sú vhodné na nespočetné množstvo príležitostí. Skombinujte napríklad klasické biele tričko s nohavicami na mieru a podpätkami pre nestrojený mestský look. Na neformálny deň v uliciach si zas môžete obliecť tričko s grafickou potlačou a obtiahnuté džínsy. Prechod z dňa na večer hravo zvládnete, ak k nadrozmernému tričku pridáte koženú bundu a členkové topánky. Možnosti sú neobmedzené a inšpirovať sa môžete napríklad internetovým obchodom Cropp.

Hrajte sa s farbami, potlačami a štýlmi a vytvorte si kolekciu tričiek, ktorá bude odrážať vašu osobnosť. Najnovšie trendy v dámskych tričkách sú zamerané na neformálnosť, voľnosť a energiu - tak sa vyjadrite a nechajte svoje cítenie prehovoriť každým stehom a švom.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou WhitePress s.r.o.


Súvisiaci článok
Freddie Mercury očami jeho asistenta: Peter Freestone príde na Slovensko
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť