Štvrtok 19. 09. 2024 15:59:35 | Meniny má Konštantín

Minerály, skameneliny a výrobky z drahých kameňov: Objavte krásu neživej prírody v OC Mirage Žilina

Minerálovo, najväčšia regionálna predajná výstava minerálov, skamenelín a šperkov z drahokamov, sa už po druhýkrát uskutoční v obchodnom centre Mirage v Žiline.

Inzercia |13. február 2024|14:00:17

Zdroj: mirageshopping.sk

Súvisiaci článok
Nezmeškajte valentínsky koncert Roba Pappa v OC Dubeň Žilina: Nezabudnuteľný zážitok pre všetkých
Čítajte viac >

Minerálovo - najväčšia výstava drahokamov v regióne sa vracia do Žiliny

Ak máte záujem o minerály, skameneliny a výrobky z drahých kameňov, nezmeškajte príležitosť navštíviť obchodné centrum Mirage, kde sa od 16. do 17. februára uskutoční Minerálovo. Na tejto jedinečnej predajnej výstave sa predstavia vystavovatelia zo Slovenska aj zahraničia, ktorí vám ponúknu svoje zbierky a výrobky.

Môžete obdivovať krásy z hlbín Zeme, nakupovať svoje obľúbené minerály, alebo sa poradiť s odborníkom, ako vznikajú napríklad drevné opály. Nechajte sa okúzliť svetom drahokamov na predajnej výstave Minerálovo!

„Priznám sa, že som sa trochu obával záujmu verejnosti v Žiline a okolí o tento typ zberateľskej činnosti, spojený s predajnou výstavou minerálov, skamenelín a výrobkov z drahých kameňov ako takých. O to viac som bol prekvapený z reakcie ľudí a aj z vysokej návštevnosti našej výstavy, ktorú sme zorganizovali v spolupráci s OC MIRAGE prvýkrát v roku 2023. Som veľmi rád, že aj v tejto časti našej vlasti sú ľudia, ktorých zaujíma neživá príroda, geológia a samozrejme minerály ako také. Prvý ročník dopadol naozaj výborne. Samotným prekvapením pre mňa bol vysoký záujem, a s tým spojená návštevnosť, kde počas trvania akcie prišlo viac ako 15 000 návštevníkov, ktorých zaujímali minerály a všetko okolo nich,“ povedal Tomáš Bancík, predseda predstavenstva o.z. Slovenský Mineralogický Spolok, jeden z organizátorov tohto podujatia.

1000x200_b9d75522eb.jpg Zdroj: mirageshopping.sk

Na výstave sa predstaví viac ako 35 vystavovateľov, ktorí vám ukážu rôzne druhy, farby a veľkosti minerálov, skamenelín, drahých a ozdobných kameňov. V porovnaní s minulým rokom sa zväčšili výstavné plochy, aby ste si mohli lepšie vychutnať nádheru neživej prírody, ktorá zaujme odborníkov aj laikov.

„Sme naozaj veľmi radi, že môžeme opäť privítať mineralogickú výstavu, ktorá zaujala nielen samotných návštevníkov, ale aj širokú verejnosť v Žiline a okolí. Naším mottom je: Stať sa novým srdcom Žiliny a vrátiť tak späť život do centra tohto krásneho mesta, ktoré táto výstava celkom napĺňa,“ pripomína Slavomír Siska, marketingový manager OC Mirage.

Príďte sa pozrieť na bohatstvo neživej prírody v jej prirodzenej kráse, alebo spracovanej a zaliatej do unikátnosti šperku. Túto jedinečnú možnosť budete mať v piatok a sobotu, 16. a 17. februára, v obchodnom centre Mirage v Žiline.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou MIRAGE SHOPPING CENTER, a. s.


Súvisiaci článok
Ako vybrať darček, ktorý poteší vašu polovičku? V Erotic City vám poradia, ako si spestriť valentínsky večer
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť