Piatok 03. 05. 2024 18:05:42 | Meniny má Galina, Timea

Hľadá sa nový domov pre Tinku: Sučku, ktorá prežila ťažkú minulosť

Tinka je mladá sučka, ktorá hľadá nový domov. Z osady sa dostala do Útulku Žilina, kde sa naučila ľuďom dôverovať. Je jemná, znášanlivá a oddaná. Chce byť súčasťou rodiny, ktorá ju konečne bude mať rada.

Juliana Krčulová|8. február 2024|14:15:06

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Útulok Žilina

Súvisiaci článok
Ray, psík s veľkým srdcom, čaká na svojho nového majiteľa
Čítajte viac >

Tinka je 1,5-ročná sučka, ktorá aktuálne váži 19 kilogramov. Tinka prišla do Útulku Žilina z východu Slovenska, kde žila v osade. Z toho dôvodu je zo začiatku voči novým ľuďom opatrná, ale stačí jej dať len chvíľu a je z nej veľký maznáčik.

„Tinka je jemná, citlivá povaha, oddaná človeku, ktorého všade nasleduje. So psami aj sučkami je znášanlivá. Hľadáme jej rodinu, ktorá ju zahrnie pozornosťou, kde zabudne na minulosť,“ priblížili našej redakcii dobrovoľníci zo žilinského útulku a dodali, že je vhodná k ľuďom, ktorí chcú maznáčika a budú ju považovať za právoplatného člena rodiny. Je čipovaná, vakcinovaná, odčervená a kastrovaná.

V prípade záujmu o adopciu Tinky, môže široká verejnosť osloviť Útulok Žilina od pondelka do soboty od 9:00 do 19:00 hodiny prostredníctvom telefónneho čísla +421 903 404 236.


Súvisiaci článok
Útulok Žilina hľadá pre Rexíka, dvojročného psíka, ktorý zostal sám, aktívnu a láskavú rodinu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť