Sobota 27. 07. 2024 03:07:43 | Meniny má Božena

7 tipov na valentínske darčeky do 5 eur. Potešte svoju polovičku rýchlo a jednoducho

Sviatok svätého Valentína sa nezadržateľne blíži. Ak ešte neviete, čo podarujete svojej polovičke, nechajte sa inšpirovať naším článkom. Nájdete v ňom sedem skvelých tipov, ktoré nezruinujú váš rozpočet a milovanú osobu určite potešia.

Radka Kostánová|9. február 2024|12:29:36

Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Valentínsky darček podľa znamenia: Čo podarovať partnerovi?
Čítajte viac >

Sviatok zamilovaných sa blíži nezadržateľnou rýchlosťou. Pokiaľ si neradi nechávate darčeky pre svoju lásku na poslednú chvíľu, začnite s nákupom už teraz. V tomto článku vám odhalíme tipy na darčeky, ktoré vás nebudú stáť ani päť eur a obdarovaná osoba sa určite poteší.

Box so sladkosťami

Každý človek na svete má rád sladkosti. Nič nepokazíte, ak svojej polovičke vyrobíte box so sladkosťami, ktoré má rada. Boxom môže byť aj obyčajná krabica od topánok, ktorú máte doma, len ju trochu vyzdobíte. Potom už len stačí naplniť obľúbenými keksíkmi alebo čokoládkami a darček je hotový.

colorful-donuts-box.jpg Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Spoločná fotka v rámčeku

Na deň svätého Valentína sa zamilovaná fotka v rámčeku hodí najviac. Ak chcete, aby vás mala vaša láska stále pri sebe, darujte jej spoločnú fotografiu.

Kvitnúce kvety v plechovke

Túžite po originálnom darčeku? Darujte svojej spriaznenej duši kvitnúce kvety v plechovke. Stačí plechovku len otvoriť, dať na svetlé miesto a raz za čas polievať. Potom z nej vykvitnú kvietky, ktoré potešia každú romantickú dušu.

Čokoládové lízatko

Čokoládové lízatko v tvare srdiečka je zhmotnenie svätého Valentína. Ak nie je vaša fantázia dostatočne veľká, touto drobnosťou nič nepokazíte. Prípadne môžete lízatko doplniť jednou ružičkou.

flat-lay-heart-shaped-cookies-stick-pink-background.jpg Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Párové ponožky

Tričká a mikiny pre páry boli v minulosti veľmi obľúbené. Pokiaľ však zháňate ekonomickejšiu alternatívu, stavte na ponožky. Mať rovnaké ponožky ako vaša polovička je krásne gesto lásky a určite ju to poteší.

Vonná sviečka

Sviečka, ktorá vo vás prebudí spomienky na romatické chvíle, alebo zútulní atmosféru doma, je na svätého Valentína ten pravý darček. Počas tohto obdobia je možné kúpiť rôzne tematické sviečky v tvare srdiečok alebo medvedíkov.

valentines-day-candle-shape-hearts-composition.jpg Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Orechy v čokoláde

Posledným darčekom sú orechy v čokoláde. Môžete siahnuť po lieskových orechoch v bielej čokoláde s malinami. Vďaka malinám budú vyzerať oriešky červené a tak predstavovať ideálny darček na tento deň.


Súvisiaci článok
Najkrajšia báseň o láske ožije na Budatínskom hrade. Zažite rozprávkový Valentín aj vy
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť