Sobota 07. 09. 2024 07:42:20 | Meniny má Marianna

Konferencia RE-POWER YOUR FUTURE: Naštartujme budúcnosť Slovenska

Prepojenie úspešného študentského projektu so sieťou predajní, Príbeh slobodnej firmy a duálneho vzdelávania v praxi, AI: strašiak alebo pomocník?, Vzdelávanie cez podcasty, Nová dimenzia práce a študijné odbory budúcnosti.

Inzercia |4. február 2024|15:00:01

Zdroj: jaslovensko.sk

Súvisiaci článok
Kino Moskva vám ponúka dva skvelé filmy na Valentína: DUNA s bonusovým materiálom a Miluje ma, nemiluje ma s hviezdnym obsadením
Čítajte viac >

To sú len niektoré z tém, ktoré prináša inšpiratívna konferencia pre školy, odborníkov z praxe a všetkých stakeholderov, ktorí si uvedomujú akútnu potrebu podpory vzdelávania smerom k trendom 21. storočia. Celoslovenské podujatie v srdci Žiliny organizuje nezisková vzdelávacia organizácia Junior Achievement Slovensko v rámci medzinárodného projektu RE-POWER YOUR FUTURE v spolupráci s UniCredit Foundation.

Jej obsahom sú prednášky, panelové diskusie a workshopy viac ako 20 spíkrov, ktorí účastníkom poskytnú unikátny obraz o možnostiach vzdelávania v moderných kontúrach dnešnej doby. Cieľom podujatia je poukázať na mimoriadnu dôležitosť vzdelávania pre úspech v profesijnom, ale aj v osobnom živote. Zároveň poodhaliť nástroje a inšpiratívne príklady z praxe, ktoré pomôžu rozvíjať silné stránky mladých ľudí vo vzdelávacom systéme.

konferencia_repower_your-future.jpg Zdroj: jaslovensko.sk

Videozáznam z prednášok pre školy a študentov

Medzi inšpiratívnymi podnikateľskými príbehmi sa objavia také osobnosti, ako Ján Cifra, Zuzana Klena Kostková, Juraj Fehervari či Milan Junior Zimnýkoval a mnohí ďalší. Nezabudnuteľnej konferencie sa zúčastní viac ako 170 účastníkov z celého Slovenska.

Pre širokú odbornú a laickú verejnosť bude po skončení k dispozícii s podporou UNICEF aj profesionálny videozáznam bezplatne po registrácii na portáli jaslovensko.sk. Jedinečná aktivita prináša, nielen mladým ľuďom, možnosti, ako rozvíjať svoje zručnosti a talent na ceste za vlastným úspechom a sebarealizáciou.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Junior Achievement Slovensko, n.o.


Súvisiaci článok
Stavebné spoločnosti hľadajú nové talenty: Nezmeškajte Kariérne dni na Žilinskej univerzite v Žiline
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť