Štvrtok 19. 09. 2024 16:22:26 | Meniny má Konštantín

Vlci Žilina splietajú ďalšiu šnúru víťazstiev. Po Žiari jasne bodovali aj v Topoľčanoch

Vlci Žilina majú aj po najnovšom kole Tipos Slovenskej hokejovej ligy na konte plný bodový zisk a sú tak s 99 bodmi jasnými lídrami tabuľky. Tentokrát vybehli na hosťovský ľad v Topoľčanoch, kde hneď v úvodnej tretine prejavili gólovú snaživosť a úspech sa nakoniec dostavil v podobe ďalšieho vyhratého duelu.

Michal Szentivanyi|1. február 2024|10:00:08

Zdroj: Facebook/Vlci Žilina

Súvisiaci článok
Vlci Žilina si v Žiari pripísali cenný bodový zisk. Bola to však napínavá gólová naháňačka
Čítajte viac >

Najviac gólov zo žilinskej strany padlo hneď v prvej tretine, a to hneď tri. Duel DOXXbet VLCI Žilina a HC Topoľčany sa niesol v duchu rýchleho tempa. Prvý gól mal autorský podpis Eduarda Huga Jansonsa, ktorý ho súperovi vsietil už v 10. minúte. Druhý úder prišiel o minútu neskôr od Igora Safaraleyeva. Bruno Mráz poslednýkrát v tretine skóroval v 14. minúte a viac gólov v tomto časovom rozmedzí už nepadlo. Druhá tretina bola bezgólová, no o príležitosti nebola núdza. Súper sa prvý a jediný raz presadil až v 47. minúte, no následne na túto gólovú príležitosť hneď dvakrát odpovedali v 47. minúte Juraj Bezúch a v 58. minúte Patrik Koyš. Vlci tak u hostí v Topoľčanoch vyhrali s prehľadom 1:5 a v tabuľke majú už spomínaných 99 bodov.

HC Topoľčany – DOXXbet Vlci Žilina 1:5 (0:3, 0:0, 1:2)

Góly: 43. Shakhvorostov (Plokhotnik, Žabka) - 10. Jansons (Galamboš, Kolář), 11. Safaraleyev (Holenda, Dyakov), 14.Mráz (Holenda), 47. Bezúch (Varga), 58. Koyš (Mráz)

Ernest Bokroš, hlavný tréner: „Odohrali sme jedno z tých lepších stretnutí. Rozhodli sme si to v prvej tretine, kde sme využili náš veľký pohyb, dali sme tri góly a to si myslím, že súpera zaskočilo. Celý zápas sme hrali tak, že sme mali hru pod kontrolou.“

Bruno Mráz, útočník: „Bol to ťažký zápas aj keď to tak výsledkovo nevyzeralo. Čo sme si v šatni povedali, to sme aj splnili a podčiarkol to svojim výkonom Mišo Valent, ktorý nás podržal, keď mal.”

DOXXbet Vlci Žilina sa najbližšie na ľade predvedú u východných hostí z Trebišova. Zápas sa odohrá už v piatok 2. februára o 18:00 hodine.


Súvisiaci článok
Vlci Žilina zdolali Skalicu v gólovej prestrelke
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť