Sobota 14. 09. 2024 20:21:54 | Meniny má Ľudomil

223 priestupkov, záchrana života a krádež koberca: Mestská polícia Žilina bilancuje uplynulý víkend

Hliadky Mestskej polície Žilina mali počas uplynulého víkendu opäť plné ruky práce. Pomohli 59-ročnej žene pri záchrane života, no zadržali aj 58-ročného zlodeja, ktorý ukradol koberec z miestnej posilňovne.

Juliana Krčulová|29. január 2024|15:33:06

Zdroj: Facebook/Mestská polícia Žilina

Súvisiaci článok
Mestská polícia Žilina riešila v roku 2023 takmer 200 prípadov rušenia nočného pokoja
Čítajte viac >

Počas uplynulého víkendu zistili hliadky Mestskej polície Žilina až 223 priestupkov. Informovali o tom na sociálnej sieti Facebook.

Mestská polícia Žilina počas víkendových dní prijala aj telefonickú žiadosť z operačného strediska Integrovaného záchranného systému 112 o poskytnutie súčinnosti pri záchrane 59-ročnej pacientky. „Hliadkou použitý defibrilátor (AED), po prvom výboji bola pacientke obnovená srdcová činnosť. V oživovaní ďalej pokračovali zdravotníci RZP. Pri znesení pacientky po schodoch asistovala posádka hasičov,“ konkretizovali príslušníci žilinskej mestskej polície vo svojom príspevku.

Prijali taktiež hlásenie o krádeži koberca zo vstupnej haly miestnej posilňovne. Oznamovateľ poskytol hliadke aj kamerový záznam z udalosti. „Na základe miestnej znalosti bol na videu spoznaný páchateľ krádeže, 58-ročný muž zo Žiliny. Ten bol následne hliadkou zadržaný v priebehu pár minút. Ku skutku sa priznal a uviedol, že koberec schoval,“ priblížili zástupcovia Mestskej polície Žilina s tým, že odcudzená vec bola vrátená majiteľovi a priestupkom sa aj naďalej zaoberajú.


Súvisiaci článok
Zlodeji zutekali zo zámku Kunerad: Majitelia varujú pred ďalšími pokusmi o krádež (VIDEO)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť