Piatok 26. 07. 2024 16:40:17 | Meniny má Anna, Hana, Anita

Rozhodnite o svojej budúcnosti na Dni otvorených dverí Stavebnej fakulty v Žiline. Čaká vás neopísateľný zážitok

Študuješ aj ty na strednej škole a ešte nevieš, kam po maturite? Máme pre teba jeden vynikajúci tip. Príď sa pozrieť na Deň otvorených dverí Stavebnej fakulty, ktorý organizuje Žilinská univerzita. Súbežne s DOD bude prebiehať aj Kariérny deň. Neváhaj a rozhodni o svojej budúcnosti práve na tomto mieste!

Radka Kostánová|19. január 2024|16:32:39

Ilustračné foto. Zdroj: Facebook/Žilinská univerzita v Žiline

Súvisiaci článok
Bezpečnosť na prvom mieste: Žilinská univerzita v Žiline opätovne zaviedla kontrolu vstupov
Čítajte viac >

Žilinská univerzita v Žiline patrí medzi prestížne univerzity, o čom svedčia jej mnohé umiestnenia v rebríčkoch hodnotení vysokých škôl. Vďaka podujatiu Deň otvorených dverí môžeš aj ty študovať na Stavebnej fakulte a zoznámiť sa tak s fascinujúcim svetom stavebníctva. Na tomto podujatí sa dozvieš všetko o štúdiu, atraktívnych študijných odboroch a modernom vybavení.

Zároveň bude prebiehať aj druhé podujatie Kariérny deň, na ktorom si budeš môcť pozrieť bohaté možnosti uplatnenia a potenciálnych zamestnávateľov. Ako našu redakciu informoval Miroslav Jančula zo Žilinskej univerzity v Žiline, na Kariérnom dni sa bude prezentovať takmer 20 stavebných spoločností, čo svedčí o veľkom záujme študentov a absolventov UNIZA.

Tieto dve podujatia Deň otvorených dverí 2024 a Kariérny deň budú prebieha vo štvrtok 8. februára 2024 od 9:00 do 13:00 hodiny v Žilinskej univerzite v Žiline.

Jančula ďalej dodáva, že podujatie Deň otvorených dverí je rozdelené do 3 zón. Prvá bude EXPO zóna, kde budú predstavené stánky pracovísk Stavebnej fakulty a stánky partnerských stavebných spoločností s možnosťou konzultácie pracovných príležitostí. Druhá bude Workshop zóna, ktorá bude ponúkať prezentácie a priestor na diskusiu k študijným programom. Posledná tretia bude Fun zóna, kde si návštevníci zábavnou formou budú môcť vyskúšať prístrojové vybavenie, alebo si zasúťažiť v stavbárskych hrách.

418870378_1149301389539638_2549633199805726271_n.jpg Zdroj: Facebook/Stavebná fakulta, Žilinská univerzita v Žiline

„Cestou k nám uvidia návštevníci moderný športový atletický areál európskych parametrov, na ktorom si budú môcť ako študenti pravidelne zabehať a na kopci unikátny „zelený“ kampus, ktorého súčasťou je aj naša Stavebná fakulta a jej laboratória," pozýva na podujatie Miroslav Jančula zo Žilinskej univerzity.

PROGRAM:

Deň otvorených dverí sa začína o 9:00 hodine. Všetkých návštevníkov privíta dekan fakulty.

Následne až do 13:00 hodine budú v Žilinskej univerzite v Žiline prebiehať workshopy a diskusie k študijným programom, prezentácie stavebných spoločností, interaktívne ukážky digitálnych modelov konštrukcií a technologických trendov v stavebníctve a projekcii.

Počas celého podujatia bude pre návštevníkov pripravené občerstvenie a fotostena. Samozrejme, stredoškoláci, ktorí na podujatie prídu, sa určite potešia ospravedlnenke a cenám od firemných partnerov univerzity.

Vhodnosť podujatia

Miroslav Jančula dodal, že podujatie Deň otvorených dverí je primárne určené pre posledné a predposledné ročníky stredných škôl, ako sú stavebné a dopravné školy, či gymnáziá.

Podujatie Kariérny deň je určené pre všetkých, ktorí rozmýšľajú, že začnú po strednej škole pracovať. Vďaka tomu, že je toto podujatie súčasťou DOD, nájdu návštevníci obe možnosti na jednom mieste.


Súvisiaci článok
Školy v Žilinskom kraji na zabezpečenie používajú aj čipový systém, audit by privítali
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť