Sobota 14. 09. 2024 01:28:24 | Meniny má Ľudomil

Policajti z Liptovského Mikuláša chytili dvoch zlodejov. Škody sa vyšplhali na takmer 15-tisíc eur

V stredu 20. decembra krátko pred štvrtou hodinou ráno sa dvaja muži v Liptovskom Mikuláši vlámali do predajne súkromnej spoločnosti a z jej priestoru odcudzili rôzne zimné oblečenie. Policajti z Liptovského Mikuláša ich zadržali.

Radka Kostánová|21. december 2023|12:45:58

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Vandalizmus skracuje otváraciu dobu čakárne na železničnej stanici v Kysuckom Novom Meste
Čítajte viac >

Krajská policajná hovorkyňa, Gabriela Kremeňová, informuje, že v stredu 20. decembra krátko pred štvrtou hodinou ráno sa dvaja muži vlámali do predajne súkromnej spoločnosti v Liptovskom Mikuláši a z jej priestoru odcudzili rôzne zimné oblečenie.

„Pri tejto činnosti boli prichytení a následne zadržaní príslušníkmi Mestskej polície Liptovský Mikuláš. Hliadka mestskej polície odovzdala obidvoch mužov liptovskomikulášskym policajtom, ktorí mužov eskortovali na policajné oddelenie za účelom vykonania ďalších potrebných úkonov,“ doplnila Kremeňová.

Priblížila, že krádežou vznikla škoda vo výške 9 701 eur a poškodením automatických vstupných dverí škoda v predbežnej výške 5 000 eur.

Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Liptovský Mikuláš týchto dvoch mladých mužov vo veku 31 a 21 rokov obvinil z trestného činu krádeže v štádiu pokusu a trestného činu poškodzovania cudzej veci spáchaných formou spolupáchateľstva.

„Odcudzené veci boli zaistené a po vykonaní potrebných procesných úkonov budú vrátené oprávnenej osobe. Na obvinených mužov bol spracovaný podnet na návrh na ich vzatie do väzby. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ dodala hovorkyňa.


Súvisiaci článok
Žilinskí policajti prosia o pomoc pri objasnení krádeže. Poznáte osoby na videu? (VIDEO)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť