Piatok 13. 09. 2024 07:23:20 | Meniny má Ctibor

Primátorský punč sa uskutoční aj v meste Ružomberok. Kúpou môžete prispieť na pomoc deťom z rodín v núdzi

Primátor mesta Ružomberok Ľubomír Kubáň pozýva na tradičný Primátorský vianočný punč, ktorý sa uskutoční v rámci Ružomberských Vianoc 2023.

Radka Kostánová|21. december 2023|11:30:24

Zdroj: ruzomberok.sk

Súvisiaci článok
Návštevníci vianočných trhov podporili kúpou Primátorského punču dve nadácie mesta Žilina. Vyzbieraná suma predstavuje takmer 1 200 eur
Čítajte viac >

Tradičný Primátorský vianočný punč sa uskutoční aj v meste Ružomberok. Médiá o tom informoval Vladimír Miškovčík, hovoca mesta Ružomberok. Dobročinný punč sa uskutoční v rámci Ružomberských Vianoc 2023 od štvrtku 21. decembra do soboty 23. decembra od 17:00 hodiny. Stánok bude umiestnený v centre mesta pri Hoteli Kultúra.

Miškovčík dodal, že cena alkoholického i nealkoholického vianočného punču je minimálne 2 eurá, ale prispieť budú môcť kupujúci i viac, každý podľa svojich možností. Výťažok z predaja bude, podobne ako minulý rok, venovaný na pomoc deťom z rodín v núdzi v Ružomberku.

Vlani sa vďaka výťažku z punču podarilo vyzbierať celkom 3 200 eur pre 27 detí a päť rodín v núdzi či ťažkej životnej situácii. Finančnú výpomoc použili napríklad na potrebnú liečbu a zdravotnú starostlivosť pre svoje ratolesti.

IMG_5758.jpg Zdroj: ruzomberok.sk

„Uvedomujem si, že len peniaze krásne Vianoce nerobia, no verím, že finančná výpomoc, ktorú vieme rodinám zabezpečiť aj vďaka tejto akcii pomôže zmierniť ťažkú životnú situáciu rodín, zahriať pri srdci či vyčariť úsmev na tvárach. Vďaka nám bude viac úprimnej detskej radosti aj v rodinách, ktoré to nemajú najľahšie. A o to by nielen na Vianoce, ale aj v ktorýkoľvek iný deň v roku, malo ísť predovšetkým,“ povedal k podujatiu Ľubomír Kubáň, ružomberský primátor.


Súvisiaci článok
Na Vianočnom koncerte v Kysuckom Novom Meste odznejú slovenské koledy v úprave Pavla Kršku
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť