Štvrtok 19. 09. 2024 05:42:58 | Meniny má Konštantín

Otvorenie zimnej sezóny na Maline Brde

Prímestské lyžiarske stredisko spúšťa zimnú sezónu už 22.12.2023! Dlhoočakávanú lyžovačku si zase po roku môžu návštevníci užiť a lyžovať za prijateľné ceny počas celej zimy.

Inzercia |15. december 2023|16:57:54

Zdroj: skipark.sk

Súvisiaci článok
K susedom na lyžovačku. Majú tam novú lanovku!
Čítajte viac >

Do Hrabovskej doliny sa za 5 minút cesty autom z Ružomberka dostanete do rozprávkovej prírody, kde pohodlne zadarmo zaparkujete a vyveziete sa 8-miestnou kabínkovou lanovkou do srdca strediska Malinô Brdo, kde nájdete viac než 10 kilometrov zjazdoviek. Pre deti a začiatočníkov je k dispozícii ski škola, požičovňa lyží a na 3 detských vlekoch sa naučí lyžovať naozaj každý. Pohodlná sedačková lanovka vyvezie lyžiarov či návštevníkov až na vrchol Malinné, odkiaľ si vychutnáte panoramatické výhľady až na Vysoké Tatry.

IMG_2049.JPG Zdroj: skipark.sk

Ak si chcete užiť lyžovačku s celou rodinou či priateľmi, najvýhodnejšie skipasy nájdete na e-shope, kde sú ceny o 2€ - 20€ nižšie. Ak ste vášnivý lyžiar, v ponuke nájdete celosezónny skipas, s ktorým si užijete lyžovačku každý deň len za 299 € pre dospelú osobu.

Novinkou na eshope sú darčekové poukážky a viacdňové výberové skipasy, vďaka ktorým si užijete deň voľna od lyžovania a pritom stále využijete zvýhodnené ceny. Aktuálne môžete nájsť v predpredaji aj januárovú lyžovačku so zľavami až 30%. Predpredaj je limitovaný do 31.12. alebo do vypredania skipasov.

22-01-29 09-57-44 5656.jpg Zdroj: skipark.sk

Zimná príroda Veľkej Fatry prináša kopec radosti, množstvo zimných športov a aktivít. Môžete si vyskúšať bežkovanie, skialpové túry, sánkovačku či prechádzku zimnou krajinou. Obľúbeným výletom lanovkou je ľahká zimná túra z Malina Brda do malebnej dedinky Vlkolínec, ktorá tento rok oslávila 30. výročie od zápisu do zoznamu UNESCO.

Počas jarných prázdnin sa koná v stredisku najväčšia testovačka na Slovensku so 6 svetovými značkami lyží, vďaka ktorým si budete môcť zadarmo otestovať priamo na svahu najnovšie modely lyží. Tešiť sa môžete na celodenný sprievodný program, súťaže pre návštevníkov a skvelú prázdninovú lyžovačku!

Viac informácií nájdete na www.skipark.sk.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Skipark RK, s.r.o.


Súvisiaci článok
Veľký prehľad: Kde všade sa uskutočnia Vianočné trhy v Žilinskom kraji? (AKTUALIZOVANÉ)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť