Štvrtok 09. 05. 2024 09:16:54 | Meniny má Roland

Študenti z Čadce získali vynikajúce výsledky na krajskom kole Zenit

Študenti Strednej odbornej školy technickej Čadca sa zúčastnili krajského kola Zenit, ktoré sa konalo v Kysuckom Novom Meste, kde získali vynikajúce výsledky.

Radka Kostánová|10. december 2023|14:00:20

Zdroj: mojastredna.sk

Súvisiaci článok
Výborný úspech žiakov z Hotelovej akadémie v Žiline. Zo súťaží si odnášajú mnoho ocenení
Čítajte viac >

Zástupcovia Strednej odbornej školy technickej Čadca na webe informovali, že v stredu 29. novembra sa ich študenti zúčastnili krajského kola Zenit, ktoré sa konalo v Kysuckom Novom Meste, kde získali vynikajúce výsledky.

„Žiaci súťažili v kategórii C- CNC programovanie, kde pod vedením Ing. Mateja Čierňavu získal žiak David Stanik 1. miesto, ktoré nám zaručilo postup do celoslovenského kola. Študent Branislav Čierňava sa umiestnil na 4. mieste. Zároveň sme súťažili aj v kategórii S – Strojové obrábanie, kde pod vedením Ing. Mariána Majchráka získal žiak Marek Rudinský 3. miesto a Damián Bielčik sa umiestnil na 4. mieste,“ priblížili ďalej.

Tento skvelý úspech strednej školy na Kysuciach ukazuje, že študenti sú schopní dosiahnuť vynikajúce výsledky v rôznych súťažiach. Konkurencia bola obrovská, ale talentovaní žiaci pod vedením pedagógov dokázali, že patria medzi najlepšie školy v Žilinskom kraji.

Gratulujeme!

zenitwww.jpg Zdroj: sostca.sk


Súvisiaci článok
Mimoriadne osobnosti zo žilinskej nemocnice odišli do dôchodku. Boli dôležitým článkom pre jej kvalitný chod
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť