Streda 18. 09. 2024 12:16:20 | Meniny má Eugénia

Najhoršie darčeky. 7 druhov darov, ktoré by ste nemali darovať na Vianoce

Pomaly sa blížia Vianoce a s nimi aj nakupovanie vianočných darčekov. V našom článku vám odhalíme 7 druhov darčekov, ktoré by ste nikdy nikomu nemali darovať.

Radka Kostánová|8. december 2023|18:15:04

Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Tipy na darčeky podľa povahy ľudí. Venujte na Vianoce ten ideálny darček
Čítajte viac >

Týchto 7 darčekov nedarujte ani nepriateľovi. Sú to tie najhoršie dary.

Nožíky

Nožík darovaný na Vianoce môže symbolizovať blížiace sa problémy v domácnosti. Ak si nechcete nejakého člena rozhnevať, vyhnite sa tomu daru.

Hodiny

Ani hodiny by ste nemali darovať nikomu, koho máte radi. Symbolizujú odpočítanie času do smrti a v niektorých oblastiach sveta môžu byť hodiny považované za prejav nevkusu.

Zrkadlo

O zrkadle sa zase hovorí, že dokáže cez svoj odraz pritiahnuť do domácnosti nešťastie. Ak chcete mať počas nasledujúceho roka úspech a šťastie, vyhnite sa tomuto daru.

Kufor/kabelka

Uvažujete nad tým, že potešíte niekoho s kufrom alebo kabelkou? Nemali by ste to robiť. Môžu symbolizovať blížiaci sa odchod člena rodiny alebo pretrhnutie vzťahov.

beautiful-romantic-couple-isolated-grey.jpg Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Kravata

Kravata zväzuje ľudí k hlbším záväzkom. Ak s obdarovaným nechcete mať nič viac, len priateľský vzťah, mali by ste sa jej vyhnúť. Mohla by spôsobiť len väčšie problémy.

Sviečka

Aj sviečky ako dar môže symbolizovať smrť alebo blížiaci sa pohreb. Nemali by ste ju darovať počas Vianoc ani na narodeniny. Radšej pouvažujte nad iným „všeobecným“ darčekom.

Šperky

Šperky, obzvlášť tie z jantáru, môžu opäť symbolizovať odchod člena rodiny z domácnosti. Ak chcete ako rodina držať pohromade, darujte niekomu radšej šperky zo zlata alebo striebra.


Súvisiaci článok
Horoskop na december: Aký bude posledný mesiac v roku?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť