Streda 18. 09. 2024 22:25:29 | Meniny má Eugénia

Opitý vodič nabúral v Bytčici do policajného auta. Nafúkal viac ako jedno promile

41-ročný vodič nabúral v pondelok do policajného auta. Teraz je obvinený z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa, Gabriela Kremeňová.

Radka Kostánová|5. december 2023|15:20:50

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Terchovskí policajti vypátrali zlodejov aj ukradnutý bicykel v hodnote 7 000 eur
Čítajte viac >

Krajská policajná hovorkyňa, Gabriela Kremeňová, informovala, že v pondelok okolo 10:00 hodiny doobeda došlo na ceste I/64 v žilinskej mestskej časti Bytčica k dopravnej nehode.

„41-ročný vodič viedol osobné motorové vozidlo značky Škoda Yeti v smere od centra mesta Žilina do Rajca. Z doposiaľ presne nezistených príčin prednou časťou vozidla narazil do zadnej časti služobného motorového vozidla značky Škoda Superb – bez označenia Polícia,“ priblížila.

Po dopravnej nehode 41-ročný muž vykonal dychovú skúšku s výsledkom 1,29 promile alkoholu. Policajti mu na mieste zadržali vodičský preukaz a muž bol eskortovaný na oddelenie Policajného zboru. U druhého vodiča alkohol vykonanou dychovou skúškou zistený nebol, ale bol prevezený na ošetrenie.

Kremeňová dodala, že vodič vozidla značky Škoda Yeti už čelí obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a ďalšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.


Súvisiaci článok
Bytčianski mestskí policajti zachraňovali nevládnu osobu v zamknutom byte. Za november riešili až 51 udalostí
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť