Sobota 07. 09. 2024 19:09:03 | Meniny má Marianna

Tri sestričky zo žilinskej nemocnice odišli tento týždeň do dôchodku. Pracovali tam viac ako 40 rokov

Tento týždeň bol v žilinskej nemocnici posledným pre tri skvelé sestričky. Pracovali tam viac ako 40 rokov a je úctyhodné, že s láskou, mimoriadnou dávkou nasadenia a zodpovednosti jej zasvätili celý pracovný život.

Radka Kostánová|1. december 2023|08:01:14

Zdroj: Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Súvisiaci článok
Rybičky zo žilinskej nemocnice sa pripravili na zimný spánok s pomocou najmenších rybárov
Čítajte viac >

Lenka Záteková, hovorkyňa žilinskej nemocnice, priblížila, že tento týždeň bol v žilinskej nemocnici posledným pre tri skvelé sestričky, ktoré v nej pracovali viac ako 40 rokov. Je krásne, že nemocnici dokázali slúžiť toľké roky, no pani Jožka, Danka a Zuzka si zaslúžia oddych a krásne chvíle na zaslúženom dôchodku.

Tri superhrdinky:

Záteková na sociálnej sieti ďalej príblížila, že Jozefína Staníková nastúpila na novorodenecké oddelenie v roku 1980. Pracovala na ňom neuveriteľných 43 rokov. Jej nemiznúci úsmev a pohladenie roky povzbudzovali čerstvé mamičky s dieťatkami.

Rovnako aj Danka Barčíková odslúžila na chirurgickom oddelení výnimočných 42 rokov. Jej pozitívna energia pomáhala pacientom, ktorí sa neraz ocitli v náročnej životnej situácii.

A Zuzana Škorvánková odpracovala svoj posledný týždeň na oddelení psychiatrie. Hoci jej práca nebola vôbec jednoduchá, svojim pacientom bola vždy ochotná podať pomocnú ruku. Zuzka pracovala na oddelení krásnych 40 rokov a svojim kolegyniam bude v práci veľmi chýbať.


Súvisiaci článok
Žilinskí chirurgovia vykonali špeciálnu operáciu. Pacient mal žalúdok hore nohami
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť