Sobota 27. 07. 2024 02:55:57 | Meniny má Božena

Patrik Sučik zo Snowparadise Veľká Rača Oščadnica: Na zimnú sezónu sme pripravení (VIDEO)

Patrik Sučik zo Snowparadise Veľká Rača Oščadnica nám v rozhovore priblížil, ako sa pripravujú na nadchádzajúcu zimnú sezónu, aké novinky si pre návštevníkov tento rok pripravili a kedy plánujú zimnú sezónu 2023/24 vôbec odštartovať.

Juliana Krčulová|1. december 2023|09:30:06

Ilustračná foto. Zdroj: freepik.com

Súvisiaci článok
Autocrossový jazdec, Žilinčan Martin Chasnik, súťaží v najšialenejšej kategórii Superbuggy
Čítajte viac >

V Kysuckých Beskydách sa rozprestiera lyžiarske stredisko Snowparadise Veľká Rača Oščadnica, ktoré ponúka krásne prostredie a výborné podmienky na lyžovanie.

Stredisko má tri lyžiarsky spojené lokality - Dedovka, Marguška a Lalíky, kde si svoje miesto nájdu lyžiari rôznych úrovní. Stredisko disponuje viac ako 14 kilometrami zjazdoviek, ktoré sú väčšinou zasnežované a upravované.

Zjazdovky sú rozdelené podľa náročnosti na modré, červené a čierne. Celkovo je ich 15, pričom 7 je modrých (ľahká náročnosť), 7 je červených (stredne ťažké) a 1 je čierna (ťažká).

V rozhovore nám Patrik Sučik z lyžiarskeho strediska Snowparadise Veľká Rača Oščadnica prezradil, čo ich čaká v novej zimnej sezóne, aké prekvapenia majú pre lyžiarov a kedy sa chystajú otvoriť zimnú sezónu 2023/24.

VIAC sa dozviete v našom VIDEU.


Súvisiaci článok
Ondrej „Oňo“ Mráz sa na fight karte CFN predstaví po tretí raz. Decembrovým súperom mu bude doposiaľ neporazený Dalibor Leng
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť