Sobota 07. 09. 2024 11:53:43 | Meniny má Marianna

Motorkári sa chválili jazdou v Súľovských vrchoch, teraz po nich pátrajú policajti. Poznáte ich? (VIDEO)

Enviropolicajti oddelenia Žilina žiadajú verejnosť o pomoc pri stotožnení vlastníka motocykla s nápisom „Každý trestný čin, nie je bez príčin“ na riadidlách motocykla, ako aj dvoch motorkárov, prípadne predmetnej lokality v Súľovských vrchoch.

Radka Kostánová|24. november 2023|13:30:50

Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky

Súvisiaci článok
Po čelnej zrážke dnes ráno v Kolároviciach zahynuli dvaja vodiči
Čítajte viac >

Hovorkyňa Prezídia policajného zboru, Denisa Bárdyová, informovala média o tom, že enviropolicajti oddelenia Žilina žiadajú verejnosť o pomoc pri stotožnení vlastníka motocykla s nápisom „Každý trestný čin, nie je bez príčin“ na riadidlách motocykla.

„Nestotožnení páchatelia bez príslušných povolení jazdili na terénnych motocykloch v Súľovských vrchoch, pričom najmenej jeden z nich sa pohyboval aj po hrebeňovej časti Súľovských vrchov v blízkosti značeného turistického chodníka. Je to oblasť, kde v zmysle zákona o ochrane prírody a krajiny, platí 3. stupeň ochrany,“ doplnila.

Dodala, že motorkári jazdili aj v lese, mimo vyznačených ciest, v lokalite Súľovských vrchov. Ak máte akékoľvek informácie, ktoré by viedli k odhaleniu páchateľov, zavolajte na číslo 158 alebo napíšte na mail: enviropolicia@minv.sk.


Súvisiaci článok
Na Kysuciach zrazil vlak chodca. Utrpel devastačné poranenia a pomôcť mu už nedokázali
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť