Streda 18. 09. 2024 10:15:29 | Meniny má Eugénia

Dopravný podnik mesta Žiliny vypraví pri príležitosti 30. výročia mimoriadnu linku číslo 93

Dopravný podnik mesta Žiliny vypraví v sobotu 25. novembra pri príležitosti 30. výročia vzniku mimoriadnu autobusovú linku číslo 93.

TASR|20. november 2023|16:45:40

Zdroj: zilina.sk

Súvisiaci článok
Policajný pes Fosfo vystopoval vo vlaku z Čadce do Žiliny drogy. Označil ruksak iba 19-ročného mladíka
Čítajte viac >

Tlačovú agentúru Slovenskej republiky o tom informovala vedúca odboru komunikácie a vzťahov s verejnosťou Mestského úradu v Žiline Katarína Gazdíková.

Doplnila, že autobus typu Karosa B961 bude premávať po trase Železničná stanica - Kvačalova, DPMŽ - Hájik - Závodie - Hliny - Solinky - Vlčince - Autobusové nástupište.

„Cestujúci si budú môcť autobus odfotiť na piatich určených zastávkach. Odchody linky budú o 11.00, 13.00 a 15.00 hodine zo zastávky Železničná stanica. Autobus pre nástup a výstup cestujúcich zastaví v každej zastávke uvedenej v cestovnom poriadku,“ priblížila.

Cestovanie bude podľa nej pre všetkých bezplatné.

„Sprievodný personál bude rozdávať dva typy pamätných cestovných lístkov. Historický, s jasným odkazom na minulosť, ktorý si budú môcť cestujúci označiť na historickom označovači, ako to bolo štandardom v roku 1993. Druhý cestovný lístok bude prezentovať súčasný grafický a technologický trend a bude obsahovať jubilejné logo. Cestujúci si ho budú môcť označiť na súčasnom označovači cestovných lístkov,“ dodala Gazdíková.


Súvisiaci článok
Motoristi, pozor! Úplná uzávera Kysuckej ulice sa predlžuje až do roka 2025
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť