Štvrtok 19. 09. 2024 01:53:31 | Meniny má Konštantín

Motoristi, pozor! Úplná uzávera Kysuckej ulice sa predlžuje až do roka 2025

Žilinská radnica informovala o predĺžení úplnej uzávery Kysuckej ulice, ktorá je pod traťou ŽSR uzatvorená z dôvodu rekonštrukcie mosta už od 21. novembra 2022.

Juliana Krčulová|20. november 2023|12:23:29

Zdroj: zilina.sp21.sk

Súvisiaci článok
Železničný most na Kysuckej ulici v Žiline je už iba spomienkou (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

Žilinská radnica informovala o predĺžení úplnej uzávery Kysuckej ulice. Podľa dostupných informácií bude Kysucká ulica uzatvorená pre motorovú dopravu v podjazde pod traťou ŽSR do 31. mája 2025. Samospráva pripomenula, že miesto podjazdu na Kysuckej ulici je naďalej uzatvorené aj pre chodcov. Tí však môžu využívať podchod z Národnej ulice na Uhoľnú ulicu.

„Kysucká ulica je pod traťou ŽSR z dôvodu rekonštrukcie mosta uzatvorená už od 21. novembra 2022. Obmedzenia v doprave súvisia s projektom dostavby zriaďovacej stanice Žilina – Teplička a nadväzujúcej infraštruktúry pre Železnice Slovenskej republiky, ktoré realizuje Združenie pod Dubňom,“ priblížila Katarína Gazdíková z odboru komunikácie a vzťahov s verejnosťou mesta Žilina.

uzavera_info.png Zdroj: zilina.sk


Súvisiaci článok
V podchode pri železničnej stanici v Žiline po výdatných dažďoch stojí voda. Situáciu vyrieši prestrešenie oboch schodísk
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť