Nedeľa 15. 09. 2024 22:26:55 | Meniny má Jolana

Počas hospitalizácie v žilinskej nemocnici bola nadmieru spokojná. Pacientka darovala personálu sladké zákusky

Nádherné slová a sladké zákusky venovala oddeleniu gynekológie a pôrodníctva spokojná pacientka, ktorá bola hospitalizovaná v žilinskej nemocnici.

Radka Kostánová|5. november 2023|14:15:24

Zdroj: Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Súvisiaci článok
Október v žilinskej nemocnici priniesol 104 rozkošných bábätiek. Po prvýkrát však žiadne dvojičky
Čítajte viac >

So žilinskou nemocnicou, jej prístupom a personálom, sú spokojní mnohí ľudia. Odteraz k nim pribudla ďalšia spokojná pacientka, ktorá darovala oddeleniu gynekológie a pôrodníctva milé slová a sladké zákusky.

„Chcela by som sa veľmi poďakovať celému oddeleniu gynekológie na 1. poschodí, kde som bola hospitalizovaná.. Všetkým pani sestričkám aj sestričkám na JIS, taktiež celému tímu, ktorý bol pri zákroku, neviem konkrétne mená, ale jedná sa hlavne o pána a pani sestričku, ktorí ma brali z JIS na operačný sál a dodávali mi odvahu, taktiež pánovi, ktorý ma pripravoval na sále na zákrok, predpokladám, že podľa mena sa jednalo o pána z Ukrajiny, a pani sestričku pravdepodobne z anestéziológie, ktorá sa pokúšala ma rozosmiať a zároveň ma upokojovala a utierala mi slzy,“ opísala svoj príbeh pacientka pre žilinskú nemocnicu.

Zároveň sa poďakovala aj pani doktorkám, ktoré ju operovali a počas celej hospitalizácie boli veľmi milé. Ide najmä o pani doktorku Bátorovú, Židekovú a Hatarovú a pána doktora anestéziológa.


Súvisiaci článok
Vznikol ďalší krásny projekt. Deti sa môžu vzdelávať aj počas hospitalizácie v žilinskej nemocnici
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť