Pondelok 16. 09. 2024 13:47:35 | Meniny má Ľudmila

Hana Lasicová si v Žiline zaspomínala na svojho otca. Čo všetko ste mohli počuť na jej prednáške?

V našom minulom článku sme vás informovali, že v Krajskej knižnici v Žiline bude prebiehať prednáška a beseda s Hanou Lasicovou - Od knihy k scenáru.

Radka Kostánová|2. november 2023|08:45:04

Zdroj: Facebook/Krajská knižnica v Žiline

Súvisiaci článok
Hana Lasicová príde do Žiliny. Stretnúť sa s ňou môžete v Krajskej knižnici
Čítajte viac >

Minulý týždeň sa v Krajskej knižnici v Žiline uskutočnila beseda s úspešnou Hanou Lasicovou. Ako informujú zástupcovia knižnice na oficiálnom webe, rozhovor a diskusia sa niesli v priateľskom duchu, návštevníci sa dozvedeli zaujímavosti nielen z profesijného života, ale aj zo súkromia.

Taktiež si Hana s láskou zaspomínala na svojho otca a jeho užitočné rady, pripomenula aj obľúbeného Jula Satinského a radosť z detstva, kde bola na ulici obklopená množstvom detí z ďalších hereckých rodín.

hana lasicová (1).jpg Zdroj: Kniznicazilina.blogspot.com

„Hana sa priznala, že jej srdcovkou je scenáristická práca na Rodinných prípadoch. Vyrozprávala nám, ako sa v jej dome natáčal jeden z dielov. Kvôli natáčaniu z domu odišla celá rodina, avšak nechali doma ich kocúra. Toho natáčanie tak veľmi zaujímalo, že nakoniec skončil ako plnohodnotný účinkujúci v epizóde,“ opisujú ďalej.

Beseda s talentovanou Hanou Lasicovou trvala takmer dve hodiny a každý, kto prišiel, odchádzal domov jednodznačne so širokým úsmevom na tvári a radosťou z príjemné stráveného večera.


Súvisiaci článok
Kultúrne podujatia tento týždeň: Prevládať budú halloweenske párty. Pôjdete na nejakú aj vy?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť