Streda 18. 09. 2024 23:21:05 | Meniny má Eugénia

Máte odvahu? Príďte zažiť hororovú noc do martinského kina Moskva

Hororová atmosféra, foto hororový kútik, rekvizity, masky a desivo-zlí zamestnanci. Taká bude hororová noc v martinskom kine Moskva už v utorok 31. októbra!

Juliana Krčulová|24. október 2023|16:45:04

Ilustračná foto. Zdroj: freepik.com

Súvisiaci článok
Pripravte sa s nami na Halloween. Toto je 7 najlepších drinkov, ktoré by ste mali ochutnať
Čítajte viac >

Martinské kino Moskva si pre fanúšikov Halloweenu pripravilo nezabudnuteľnú hororovú noc so všetkým, čo k tomu patrí! Krvavá silueta zločinu, dych berúca atmosféra, masky, rekvizity, desivo-zlí zamestnanci a až dva horory po sebe.

V utorok 31. októbra začína premietanie o 19:00 hodine, a to filmom Pápežov Exorcista.

„Film je inšpirovaný skutočnými poznámkami otca Gabriela Amortha, hlavného vatikánskeho exorcistu - hrá ho oskarový Russel Crowe. Pápežov Exorcista sleduje otca Amortha pri vyšetrovaní desivého posadnutia malého chlapca a končí odhalením dávneho sprisahania, ktoré sa Vatikán celé stáročia zúfalo snaží udržať v tajnosti,“ priblížil Jozef Jurovec z martinského Kina Moskva.

074d0e11-7193-11ee-9bbd-9e966f951e90.jpg Zdroj: kinomoskva.sk

Fanúšikov hororovej atmosféry určite zaujme aj druhý premietaný film, Hovor so mnou, ktorý sa zaradzuje medzi najdesivejšie snímky poslednej doby.

„Skupina kamarátov narazí na záhadnú mumifikovanú ruku, o ktorej zistia, že ich dokáže dočasne spojiť so svetom duchov, ak sa ruky chytia a vyslovia: „Hovor so mnou!” Nebezpečná hračka sa stáva hlavnou atrakciou večierkov a vzbudzuje čoraz väčší záujem na sociálnych médiách. Pri jednom zo seáns sa však svety spoja príliš nadlho, čím prebudí a vypustí hrozivé nadprirodzené sily,“ opísal hororový scenár druhého premietaného filmu Jurovec.

VSTUPENKY na hororovú noc v martinskom kine Moskva sú k dispozícii na TOMTO ODKAZE.


Súvisiaci článok
Kultúrne podujatia tento týždeň: Do Žiliny príde Veronika Cifrová Ostrihoňová, do Liptova zase Nádej baletu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť