Streda 18. 09. 2024 21:22:23 | Meniny má Eugénia

Vlci odchádzali z Prešova bez bodu. Najbližšie sa predstavia už v piatok na domácom ľade proti Modrým krídlam

V rámci 10. kola TIPOS Slovenskej hokejovej ligy sa žilinskí Vlci predstavili na ľade Prešova. „S favoritom súťaže sme odohrali viac-menej dobrý a kvalitný zápas,“ zhodnotil tréner tímu DOXXbet Vlci Žilina, Ernest Bokroš, s tým, že v premieňaní šancí sa zatiaľ trošku trápia.

Juliana Krčulová|19. október 2023|10:00:18

Zdroj: Facebook/Vlci Žilina

Súvisiaci článok
Žilinskí Vlci vyhrali proti nováčikovi z Popradu až v predĺžení. Nedeľný zápas si prišlo pozrieť rekordných 1 654 divákov
Čítajte viac >

Skóre v prvej tretine desiateho kola TIPOS Slovenskej hokejovej ligy otvoril už v štvrtej minúte Róbert Varga a druhý presný zásah Vlkov pridal v početnej výhode o dvoch hráčov na konci tretiny Marco Halama.

V druhej 20-minútovke sa podarilo Prešovčanom využiť presilové hry a otočili tak stav stretnutia v ich prospech. V priebehu tretiny ešte stihol vyrovnať skóre strelou Eduards Hugo Jansons, no v závere druhej tretiny využil Prešov ďalšiu presilovku a uzavrel tak konečné skóre 4:3.

Ernest Bokroš, hlavný tréner: „S favoritom súťaže sme odohrali viac-menej dobrý a kvalitný zápas. To, čo sme z našej strany nezvládli, boli oslabenia, kde sme inkasovali 3 góly a to rozhodlo o tom, že sme dnes v Prešove nezískali ani bod. Celková hra nebola zlá, bohužiaľ, v premieňaní šancí sa zatiaľ trošku trápime.“

TIPOS Slovenská hokejová liga pokračuje ďalším kolom už tento piatok 20. októbra, kedy sa DOXXbet Vlci Žilina predstavia, nečakane, na domácom ľade v zápase proti Modrým krídlam.

Vstupenky sú dostupné na TOMTO ODKAZE.

Zobraziť príspevok na Instagrame.
 

Súvisiaci článok
Žilinskí Vlci si na svoje konto pripísali piate víťazstvo v rade. V nedeľu nastúpia doma proti Aquacity Pikes
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť