Pondelok 16. 09. 2024 20:37:29 | Meniny má Ľudmila

V jedinom 24/7 otvorenom fitness centre Palace Gym v Žiline už môžete využiť aj fyzioterapeutické služby

Pocity diskomfortu alebo bolesti pri športovom výkone, ale aj pri bežnom fungovaní, bolesti chrbtice, krku, ale aj iných častí tela – to všetko sú problémy, ktoré patria do rúk skúseného fyzioterapeuta. V unikátnom fitness centre Palace Gym v Žiline vám odteraz pomôžu aj v tejto oblasti.

Inzercia |19. október 2023|17:00:27

Zdroj: Facebook/Palace Gym

Súvisiaci článok
Vedeli ste, že v Žiline máme fitnescentrum otvorené 24 hodín denne, 7 dní v týždni?
Čítajte viac >

Zverte sa do starostlivosti vyštudovanej fyzioterapeutky s niekoľkoročnou praxou, ktorá je špecialistka na biomechaniku pohybu, manuálnu terapiu a odstránenie nesprávnych pohybových vzorcov. Fyzioterapeutka na prvom stretnutí váš pohybový aparát dôkladne zdiagnostikuje, absolvuje s vami individuálnu hodinu fyzioterapie a dostane vaše oslabené, boľavé, či problémové časti tela späť do formy.

Individuálna hodina s fyzioterapeutom zahŕňa diagnostiku pohybového aparátu, individuálnu hodinu fyzioterapie, precvičenie, inštruktáž, v prípadne potreby aj špecializované masážne techniky, všetko podľa individuálnych potrieb zákazníka. Celá procedúra prebieha v príjemnom prostredí priestorov fitness centra a v masérskej miestnosti.

Postará sa o vás špecialistka vo svojom odbore, fyzioterapeutka Lucia, ktorá už počas štúdia fyzioterapie na vysokej škole pracovala v športovo-medicínskom centre v Bratislave a v Žiline, kde sa venovala profesionálnym triatlonistom, bežcom, ale aj rekreačným športovcom. V tejto oblasti má 6-ročnú prax, vďaka ktorej nabrala množstvo skúseností a vedomostí, ktoré jej umožňujú pomáhať a riešiť akútne aj chronické problémy klientov, ktorých trápia ťažkosti s pohybovým aparátom.

Aktuálne môžete využiť prebiehajúcu akciu na individuálnu hodinu s fyzioterapeutom v Palace Gym na TOMTO ODKAZE.

Kde to všetko nájdete?

Palace Gym je jediné žilinské fitness centrum otvorené 24 hodín denne a 7 dní v týždni. Nájdete ho na Poľnej ulici na sídlisku Hliny v Žiline. Ide o plne automatizované fitness centrum, kde si môže zacvičiť ktokoľvek a kedykoľvek mu to vyhovuje, bez ohľadu na to, aký je deň a čas. Fitko nemá obsluhu, všetko zvládnete sami pomocou QR kódu, alebo permanentky po jej vygenerovaní.

Zacvičiť si môžete na 60 strojoch a s viac ako 70 činkami. Vo fitnesscentre pôsobia okrem fyzioterapeutky aj fitness tréneri, ktorí vám pomôžu nadobudnúť vysnívanú postavu, zhodiť nadbytočné kilogramy, ako aj upraviť životosprávu. Palace Gym ponúka aj celotelové masáže, pri ktorých uvoľníte celé svoje telo. Kvalifikovaný masér vám poskytne osobnú starostlivosť, pomôže zregenerovať sa, znovu načerpať energiu a zároveň vyriešiť prípadné problémy s chrbticou.

Snímka2.JPG Zdroj: Facebook/Palace Gym

Zapojte sa do súťaže a vyhrajte ceny v hodnote 600 EUR!

Práve teraz prebieha na Facebookovom profile Palace gym skvelá súťaž o 5x celkovú fyzioterapeutickú diagnostiku pohybového aparátu vrátane úvodnej hodiny so zameraním sa na zistené problémy a 50x 24/7 vstupov. Súťaž končí 11.11.2023 o 12:00. Výhercovia budú zverejnení na FB profile fitness centra Palace Gym.

Článok vznikol v spolupráci s Palace Gym.


Súvisiaci článok
V žilinskom fitness centre PALACE GYM prichádzajú s novinkou. Vyskúšajte celotelovú hĺbkovú masáž
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť