Nedeľa 19. 05. 2024 09:04:15 | Meniny má Gertrúda

Talent Žilinského kraja: Bowler Šimon Jaroš (VIDEO)

Osemnásťročný rodák zo Žiliny sa športovému bowlingu venuje už viac ako štyri roky, pričom tento rok sa mu podarilo získať aj titul majstra Slovenska v kategórii mužov. Reprezentuje Bowling Academy Žilina, kde v dnešných dňoch aj trénuje a odovzdáva svoje skúsenosti mladšej generácii.

Juliana Krčulová|14. október 2023|12:00:08

Zdroj: Šimon Jaroš

Súvisiaci článok
Talent Žilinského kraja: Triatlonistka Katarína Zimenová (VIDEO)
Čítajte viac >

„Som Šimon Jaroš, mám osemnásť rokov, pochádzam zo Žiliny a venujem sa športovému bowlingu teraz už štyri a pol roka. Aktuálne navštevujem Gymnázium Kráľovnej pokoja v Žiline,“ predstavil sa našej redakcii talentovaný bowler Šimon Jaroš.

Na našu otázku, ako sa k tomuto netradičnému športu dostal, nám odpovedal takto: „K bowlingu som sa dostal tak, že som prišiel jedného dňa do herne a všimol si ma majiteľ Bowling Academy Žilina. Opýtal sa ma, či by som nechcel skúsiť hrať tento šport, vtedy som mal štrnásť rokov, tak som prišiel na jeden, druhý tréning, zostal som, prešlo pár rokov a teraz som majster Slovenska,“ priblížil Šimon.

IMG_3491.JPG

Ako prebiehajú Šimonove tréningy, akých súťaží sa už stihol zúčastniť a aké cenné víťazstvá si z nich odniesol, nám porozprával v našom VIDEU.

Si športovec alebo umelec a vynikáš medzi spolužiakmi? Máš menej ako 21 rokov a pri utieraní prachu z tvojich ocenení ti jedna sobota nestačí? Potom hľadáme práve teba!

Ak prekypuješ talentom už od škôlky, venuješ sa športu alebo hráš na hudobný nástroj, máš menej ako dvadsaťjeden rokov a si zo Žilinského kraja, neváhaj a daj nám o sebe vedieť!

Samozrejme, ak sa tento článok dostal ku rodinným príslušníkom, prajným kamarátom a známym talentovaných športovcov a umelcov, dajte nám o nich vedieť prostredníctvom nášho mailu tip@sp21.sk


Súvisiaci článok
Talent Žilinského kraja: Atlét Michal Kopček (VIDEO + FOTO)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť