Utorok 17. 09. 2024 23:20:02 | Meniny má Olympia

Dnešný požiar vozidla v tuneli Ovčiarsko si nevyžiadal žiadne zranenie osôb

Dnes 3. októbra krátko po 10:15 hodine bol ohlásený operátorským pracoviskom Národnej diaľničnej spoločnosti na Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Žiline požiar osobného motorového vozidla v tuneli Ovčiarsko.

Juliana Krčulová|3. október 2023|11:56:42

Zdroj: Michal Kypus

Súvisiaci článok
Diaľničný tunel Ovčiarsko je od Bytče na Žilinu uzatvorený. Horiace vozidlo sa podarilo uhasiť (AKTUALIZOVANÉ)
Čítajte viac >

Michal Kypus z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Žiline našu redakciu informoval, že na mieste zasahovali hasiči z Hasičskej stanice v Bytči a z Hasičskej stanice v Žiline.

„Išlo o zahorenie vozidla v motorovej časti v pravej tunelovej rúre v smere na Žilinu, ktorý bol uhasený vodičom pred príchodom zasahujúcej jednotky ručným hasiacim prístrojom. Po odvetraní tunelovej rúry hasiči našli vozidlo odstavené v núdzovom zálive. Vozidlo zabezpečili proti pohybu a vykonali protipožiarne opatrenia,“ uviedol Kypus.

Na mieste sa podľa jeho slov nachádzala aj hliadka Polície Slovenskej republiky a tiež diaľničná patrola.

„Bol privolaný zisťovateľ príčin vzniku požiarov. Po príchode odťahovej služby bolo vozidlo naložené, komunikácia očistená od vytečených prevádzkových kvapalín a zásah bol krátko pred 11:15 hod. ukončený. Pri požiari nedošlo k zraneniu osôb,“ priblížil Kypus.

Doprava na diaľnici D1 bola počas odstraňovania následkov tejto udalosti dočasne zastavená a presmerovaná na cestu číslo I/18.


Súvisiaci článok
Vrbický most v Liptovskom Mikuláši uzavreli približne na rok, úsek bude treba obchádzať
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť