Sobota 27. 07. 2024 02:57:58 | Meniny má Božena

Tragédia na Liptove. Pri dopravnej nehode v obci Nižná Boca prišiel o život 42-ročný vodič

V našom minulom článku sme vás informovali, že dnes okolo poludnia došlo na ceste prvej triedy číslo 72 v obci Nižná Boca, okres Liptovský Mikuláš k tragickej dopravnej nehode. 42-ročný vodič prišiel, bohužiaľ, o život.

Radka Kostánová|22. september 2023|17:24:45

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Horský priechod Čertovica je pre vážnu nehodu obojsmerne uzavretý
Čítajte viac >

Pri tragickej nehode v okrese Liptovský Mikuláš prišiel o život 42-ročný vodič. Viedol osobné motorové vozidlo Hyundai v smere od horského priechodu Čertovica na Kráľovu Lehotu, okres Liptovský Mikuláš.

,,Následne z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde došlo k zrážke s protiidúcim nákladným motorovým vozidlom, ktoré viedol 31-ročný vodič. Pri dopravnej nehode utrpel 42-ročný vodič zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol. Alkohol u 31-ročného vodiča vykonanou dychovou skúškou zistený nebol. U nebohého muža bude vykonaná pitva," opísala krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.

Na záver dodala, že ďalšie okolnosti a príčiny vzniku tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Polícia upozorňuje vodičov, že cesta bola z dôvodu dokumentovania a odstraňovania následkov dopravnej nehody na nevyhnutne potrebný čas úplne uzavretá. Buďte ohľaduplní.


Súvisiaci článok
67-ročný vodič z Kysúc prešiel do protismeru, začal cúvať a spôsobil dopravnú nehodu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť