Piatok 26. 07. 2024 19:48:40 | Meniny má Anna, Hana, Anita

67-ročný vodič z Kysúc prešiel do protismeru, začal cúvať a spôsobil dopravnú nehodu

67-ročný vodič zo Snežnice čelí obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Informovala o tom Janka Zlochová, hovorkyňa Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci.

Radka Kostánová|22. september 2023|15:30:06

Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
31-ročný Kysučan nafúkal viac ako jedno promile. Tvrdému trestu sa nevyhne
Čítajte viac >

Hovorkyňa Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci, Janka Zlochová, informovala, že 67-ročný vodič zo Snežnice, okres Kysucké Nové Mesto, čelí obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

„Ten mal v sobotu 16. septembra 2023 v popoludňajších hodinách viesť po miestnych komunikáciách v obci Snežnica osobné motorové vozidlo značky Volkswagen Transporter. Následne prešiel do protismerného jazdného pruhu a začal cúvať, pričom došlo k stretu s prechádzajúcim vozidlom značky Hyundai. Privolaní policajti vykonali u obvineného dychovú skúšku s pozitívnym výsledkom 0,98 mg/l alkoholu v dychu, čo po prepočte predstavuje 2,04 promile," priblížila Zlochová.

Správu uzatvorila s tým, že, našťastie, pri dopravnej nehode k zraneniu osôb nedošlo. Avšak, obvinenému mužovi bola obmedzená osobná sloboda a bol predvedený na policajný útvar za účelom vykonania potrebných úkonov.


Súvisiaci článok
37-ročný Gruzínec nafúkal v Čadci skoro dve promile. Policajti mu obmedzili slobodu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť