Piatok 26. 07. 2024 22:10:24 | Meniny má Anna, Hana, Anita

Samuel z Višňového, ktorý spadol z lešenia, bol úspešne prevezený do slovenskej nemocnice. Rodina ďakuje všetkým prispievateľom

V našom minulom článku sme vás informovali, že mladý chalan Samuel z Višňového pri Žiline potrebuje pomoc. Vo Švédsku pri práci spadol z lešenia a utrpel veľmi ťažké zranenia.

Radka Kostánová|22. september 2023|08:30:17

Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Pri páde z lešenia utrpel Samuel z Višňového veľmi vážne zranenia. Pomôcť mu môžete aj vy príspevkom na transparentný účet
Čítajte viac >

Pred pár dňami sme vás informovali, že Samuel z Višňového pri Žiline potrebuje pomoc. Vo Švédsku pri práci spadol z lešenia a utrpel veľmi ťažké zranenia. Jeho rodina prosila širokú verejnosť o pomoc s jeho prevezením zo Švédska do slovenskej nemocnice, aby mohla jeho liečba zranení pokračovať.

„Chceli by sme Vám oznámiť, že sa dnes podarilo letecky úspešne previezť Samuela Tarabiaka zo Švédska do nemocnice na Slovensko. Zo srdca ďakujeme všetkým za modlitby, zdieľania, povzbudivé slová a v neposlednom rade finančné príspevky, vďaka ktorým môže byť Samko s nami a jeho liečba môže ďalej pokračovať. Je neskutočné, ako sa v dnešnej ťažkej dobe dokážu ľudia zomknúť a pomôcť za tak krátky čas. Ešte raz ďakujeme," informovala o pozitívnej udalosti Šimka Peclerová Tarabiaková na Facebooku.

Želáme veľa šťastia s uzdravením a bezproblémovú liečbu.


Súvisiaci článok
Opitá 37-ročná vodička spôsobila dnes v Martine dopravnú nehodu. V dychu mala 1,33 promile alkoholu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť