Pondelok 16. 09. 2024 02:40:38 | Meniny má Ľudmila

Pretekárka Simona Kuchyňková vyhrala preteky Svetového pohára v endure v Chateli

Pretekárka tímu OKӨ EVERYWHERE RACING, Simona Kuchyňková, uzavrela pretekársku sezónu v svetovom pohári v kategórii do 21 rokov v endure víťazstvom! Foto: Facebook / Simona Kuchyňková

Juliana Krčulová|19. september 2023|12:00:01


Súvisiaci článok
V trail parku ŽILINA OKӨ TRAILS vzniká najdlhší zjazd! Verejnosti bude sprístupnený v najbližších dňoch
Čítajte viac >

Portál Biker.sk na svojom oficiálnom webe informoval o víťazstve slovenskej pretekárky tímu OKӨ EVERYWHERE RACING, Simony Kuchyňkovej, v svetovom pohári v kategórii do 21 rokov v endure.

Posledné preteky v seriáli svetového pohára sa uskutočnili uplynulý víkend vo francúzskom stredisku Chatel, ktoré je súčasťou najväčšieho lyžiarskeho strediska Portes du Soleil na svete. Podľa informácií portálu Biker.sk, sa Simona počas celého dňa zlepšovala a v závere pretekov dominovala, čo jej prinieslo vytúžené víťazstvo.

Na svojom oficiálnom Instagramovom profile krátko po pretekoch napísala: „Slová nedokážu vyjadriť to, ako sa cítim. Ďakujem všetkým, ktorí ma podporovali!“

Preteky pozostávali zo siedmich meraných rýchlostných skúšok s rôznym charakterom. Simona nakoniec preteky vyhrala s výsledným časom 30:16,640 a pred druhou Emily Carrick-Anderson mala v cieli minimálny náskok len 0,11 sekundy. Na treťom mieste v pretekoch sa umiestnila Delia Da Mocogno so stratou 18,5 sekundy na Simonu.

„V mužskom štartovom poli sme mali taktiež zástupcu a bol ním Martin Knapec. Ten dosiahol výsledný čas 26:12,75, čo stačilo na 67. miesto v elitnej mužskej kategórii,“ priblížil portál Biker.sk na svojom oficiálnom webe.

Zobraziť príspevok na Instagrame.
 

Súvisiaci článok
Vlci Žilina postupujú do semifinále JOJ Šport Slovenského pohára bez straty bodu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť