Piatok 18. 10. 2024 03:49:27 | Meniny má Lukáš

Horoskop na víkend: Tieto znamenia si neoddýchnu ani v nedeľu

Čo vám prinesie tento víkend? Nechajte sa prekvapiť horoskopom. V tomto článku odhalíte, aké budú tieto 2 dni podľa znamenia. ILUSTRAČNÉ FOTO: Freepik.com

Radka Kostánová|16. september 2023|16:05:37


Súvisiaci článok
Horoskop na tento týždeň: Ktoré znamenie sa môže obávať pohromy?
Čítajte viac >

Baran

Počas týchto dvoch dní by sa mal Baran snažiť urovnať všetky hádky z týždňa. Rodinní príslušníci môžu cítiť krivdu, preto by si mal tento človek priznať chybu a otvorene sa s nimi porozprávať. Je ideálny čas.

Býk

Býk by mal tento víkend pracovať na svojich snoch. Práve teraz má dobrú príležitosť na to, aby získal všetko, na čom mu skutočne záleží. Ak tak neurobí, môže sa stať, že by premárnil najlepšiu šancu na životné šťastie.

Blíženci

Človek v znamení Blížencov by si mal dať tento víkend záležať na presnosti. Aj malé meškanie by mu mohlo spôsobiť problémy, ktoré nechce a počas nasledujúceho týždňa by sa mu to mohlo vypomstiť.

Rak

Rak by sa mal vyvarovať návštevám s rodinou. Tento víkend mu nie sú hviezdy naklonené, preto urobí dobre, ak sa bude držať v úzadí a odpočívať.

Lev

Lev by si mal od poobedia začať plniť všetky podstatné povinnosti, ktoré nesplnil počas týždňa. Bohužiaľ, on je to znamenie, ktoré si neoddýchne ani v nedeľu. Keď nebude stíhať, môže požiadať o pomoc priateľa.

Panna

Človek v znamení Panny bude tieto dva dni pociťovať strach. Hoci je tvrdohlavý a ide si pevne za svojimi snami, začne uvažovať nad negatívnymi scenármi, pretože sa počas týždňa s niekým pohádal.

serious-girl-casual-jeans-drinking-tea-indoor-photo-glamorous-ginger-lady-with-cup-coffee.jpg

Váhy

Človek v tomto znamení by si mal dávať pozor na to, akých ľudí si pozve k sebe domov. Niekto mu môže energiu brať, no na druhej strane sa môžu nájsť aj ľudia, ktorí ho energiou nabijú. Musí sa rozhodnúť správne a prežije víkend plný oddychu.

Škorpión

Škorpión by sa mal zamyslieť nad svojimi priateľstvami. Má pred sebou voľný víkend a ozvali sa mu? Nie. Mal by sa preto zamerať na to, aby jeho kamaráti boli úprimní a chceli sa rovnako stretávať. Inak za to nestoja.

Strelec

Hviezdy stoja tento víkend pri Strelcovi. Mal by sa venovať partnerovi, pretože môže mať pre neho veľkú novinku, ktorá ho poteší. Naštartuje ho to do ďalšieho týždňa.

Kozorožec

Aj Kozorožec je jedno zo znamení, ktoré si neoddýchnu. Hoci pracuje od rána do večera aj počas týždňa, bude tomu aj cez víkend. Dni, ktoré má pred sebou, by mal investovať do svojho time managmentu a zlepšovať sa.

Vodnár

Vodnár by sa mal snažiť nastoliť vo svojom okolí harmóniu a pokoj. Končne je tu víkend, preto môže ísť na turistiku do prírody. Avšak, pozor, nemal by priateľov zaťažovať problémami, pretože mu aj tak nepomôžu.

Ryby

Človek v tomto znamení by nikomu nemal dovoliť, aby mu zasahoval do života. Mal by prerušiť kontakt s každým, kto mu chce radiť. Keď nebude silný, nikdy nebude spokojný, pretože bude žiť tak, ako chcú ostatní.


Súvisiaci článok
Horoskop na september: Panna môže očakávať šťastie, Lev zase problémy
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť