Piatok 20. 09. 2024 02:46:36 | Meniny má Ľuboslav, Ľuboslava

50-ročný muž šoféroval aj napriek právoplatnému zákazu viesť motorové vozidlá

Päťdesiatročný muž, ktorému bol uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá, opäť šoféroval. Policajná hliadka zastavila nezodpovedného vodiča na vozidle značky Suzuki v obci Kolárovice, v okrese Bytča. Foto: Facebook / Polícia SR - Žilinský kraj

Juliana Krčulová|15. august 2023|10:30:16

Päťdesiatročný muž z okresu Žilina, ktorému bol uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá, opäť šoféroval.

„Policajná hliadka Diaľničného oddelenia Policajného zboru Kunovec zastavila 50-ročného vodiča na vozidle Suzuki v obci Kolárovice, okres Bytča, po prekročení najvyššej dovolenej rýchlosti v obci o 19 km/h. Počas kontroly sa vodič podrobil dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Následne pri kontrole policajti zistili, že muž šoféroval napriek právoplatne uloženému zákazu činnosti viesť motorové vozidlá,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Gabriela Kremeňová.

Ďalej priblížila, že policajti obvinenému mužovi obmedzili osobnú slobodu a predviedli ho na policajný útvar. Poverený príslušník Policajného zboru podľa dostupných informácií 50-ročného muža obvinil z trestného činu marenia výkonu úradného rozhodnutia.


Súvisiaci článok
32-ročný muž vošiel s vozidlom do potoka a prevrátil sa na strechu. V dychu mal vyše dva a pol promile
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť