Piatok 20. 09. 2024 08:25:37 | Meniny má Ľuboslav, Ľuboslava

Lekárka z interného oddelenia v Žiline zachránila Ladislavovi život. Poďakoval sa týmto listom

Lekárka Eva Hrčková zachránila Ladislavovi život. Poďakoval sa listom primárke. FOTO: pixabay.com

Michal Filek|13. august 2023|13:15:43


Súvisiaci článok
Unikátna operácia v žilinskej nemocnici: Ortopédi predĺžia tínedžerke kosti až o 14 cm
Čítajte viac >

Nemocnica list uverejnila na svojom Facebooku. Prinášame vám ho v plnom znení.

"Vážená pani primárka oddelenia vnútorného lekárstva FNsP v Žiline MUDr. Dagmar Bollová, chcem touto cestou vyjadriť úprimné poďakovanie Vám, ako aj všetkým lekárom a zdravotnému personálu Vášho oddelenia.

Dňa 1. 7. 2023 počas silných bolestí, ktoré som od rána pociťoval nevediac však, že ide o infarkt myokardu, som bol nútený vyhľadať lekársku pomoc v žilinskej fakultnej nemocnici, kde som bol ošetrovaný na urgentnom príjme interného oddelenia v ten deň slúžiacimi lekármi MUDr. Evou Hrčkovou a MUDr. Marcelou Majerovou.

Osobitne sa chcem veľmi srdečne poďakovať práve lekárke MUDr. Hrčkovej a vyzdvihnúť jej vysoko profesionálny, starostlivý a najmä promptný prístup. Z môjho pohľadu bola práve ona tou osobou, ktorá mi zachránila život, nakoľko zabezpečila veľmi rýchly prevoz mňa ako pacienta do martinskej fakultnej nemocnice, kde mi na kardiologickom oddelení koronárnej jednotky vykonali koronarografické vyšetrenie hornej končatiny.

Následne dňa 3. 7. 2023 po mojom prevoze späť na interné oddelenie FNsP v Žiline, 2. poschodie B, kde som bola hospitalizovaný do dňa 7. 7. 2023, bol celý personál Vášho oddelenia po celú dobu veľmi príjemný, starostlivý a ľudský, čo zrejme tiež napomohlo k zlepšeniu môjho zdravotného stavu.

S pozdravom spokojný pacient Ladislav M."

Ďakujeme lekárom a lekárkam zo žilinskej nemocnice za profesionalitu a príkladnú starostlivosť.


Súvisiaci článok
V júli si rodičia zo žilinskej pôrodnice odniesli 131 pokladov. Štyri dievčatká prišli na svet v rovnaký deň, ako ich maminy
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť