Nedeľa 15. 09. 2024 07:14:44 | Meniny má Jolana

Horoskop na tento týždeň: Prelomové dni majú pred sebou hlavne dve znamenia

Čo vám prinesie tento týždeň? Nechajte sa prekvapiť týždenným horoskopom. V tomto článku odhalíte, aké budú vaše nasledujúce dni podľa znamenia. ILUSTRAČNÉ FOTO: Freepik.com

Radka Kostánová|31. júl 2023|18:10:35

Baran

Tento týždeň bude pre Barana zložitým. Povinnosti sa na neho doslova zosypú a nebude vedieť, čo skôr urobiť. Mal by ich zoradiť od najdôležitejších a čím skôr sa do nich pustiť. Len tak má šancu to stihnúť.

Býk

Býk môže pociťovať zdravotné problémy. Kvôli premenlivosti počasia ho môžu bolieť kĺby, preto by ich nemal extrémne zaťažovať. Bude mu lepšie, ak tento týždeň vynechá cvičenie a skôr sa zameria na zdravú stravu.

Blíženci

Človeku v znamení Blížencov sa nestane nič zlé. Počas tohto týždňa môže prísť do jeho života nová osoba, ktorá mu vnukne do mysle svieže nápady, vďaka čomu bude jeho kreativita prekvitať. Len tak ďalej.

Rak

Rak si tento týždeň môže pohnevať svojich priateľov. Práve on je jedno zo znamení, ktoré má pred sebou zlomový týždeň. Čaká ho náročné citové obdobie, preto by nemal žiadne signály ignorovať. Môže na to doplatiť.

Lev

Nasledujúce dni budú pre Leva ťažké. Bude si musieť zahryznúť do jazyka, aby nepovedal niečo, čo by mohol neskôr ľutovať. Keď sa bude držať v úzadí, urobí určite lepšie, než keby mal byť až príliš úprimný.

Panna

Človek v znamení Panny má pred sebou týždeň plný nových príležitostí. Do jeho života príde konečne istota a stabilita, ktorú tak dlho hľadal, preto bude šťastný. Žiadna hádka a nepokoj ho nevyvedie z miery.

good-looking-blonde-woman-with-laptop-sitting-chaise-lounge.jpg

Váhy

Tento týždeň bude pre znamenie Váhy optimistický. Nezažije žiadne podrazy a s nikým sa ani nepoháda, preto môže investovať čas do seba. Bude mať dostatok energie na to, aby si splnil sen, o ktorom už dlho uvažuje.

Škorpión

Druhé znamenie, ktoré zažije prelomový týždeň, je Škorpión. Má pred sebou rušnú chvíľku vo vzťahu, preto by si mal ujasniť, či mu to za to stojí alebo nie. Ak nie, na mieste je rozchod. Pokiaľ nikoho nemá a je sám, práve teraz môže stretnúť spriaznenú dušu.

Strelec

Strelec by si mal uvedomiť, že zmena je život. Už dlhší čas žije v stereotype, preto je správne, aby tento týždeň urobil niečo nové. Niečo, čo ešte nerobil. Vďaka tomu pocíti vietor v plachtách a bude mať energiu na nasledujúci mesiac.

Kozorožec

Kozorožec by sa mal stiahnuť. Neustále je na ľudí sarkastický a robí si z nich žarty, preto by si mal vstúpiť do svedomia. Keď to zastaví skôr, ako ho to úplne pohltí, bude z neho lepšia osoba a môže si kariérne polepšiť.

Vodnár

Vodnár má pred sebou zlé obdobie. Avšak, ako sa hovorí, všetko zlé je na niečo dobré. Možno sa poháda s blízkym človekom, no ak by sa to nestalo, neuvedomil by si, akých obetavých ľudí má okolo seba.

Ryby

Človek v znamení Ryby sa môže tento týždeň posunúť. Urobí vo svojom živote krok dopredu a hoci bude cítiť neistotu, vyplatí sa mu to a nakoniec bude šťastný. Môže ísť o nový vzťah alebo o nový byt, to je len na ňom.


Súvisiaci článok
Horoskop na júl: Aké znamenie môže čakať skvelú dovolenku alebo letné nešťastie?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť