Streda 18. 09. 2024 19:22:08 | Meniny má Eugénia

Žilinskí policajti zadržali 38-ročného muža so stovkami dávok pervitínu a extázy

Policajná hliadka zastavila 38-ročného muža, ktorý viedol osobné motorové vozidlo značky Volkswagen, v Žiline. Foto: Facebook / Polícia SR - Žilinský kraj

Juliana Krčulová|28. júl 2023|15:21:11

Žilinskí policajti zadržali v uplynulých dňoch 38-ročného muža z okresu Čadca, ktorý mal u seba prechovávať neznámu kryštalickú látku, zelenú sušenú rastlinu a tabletky. Médiá o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Gabriela Kremeňová.

„Pri prehliadke 38-ročný muž dobrovoľne vydal štyri plastové striekačky s bielou kryštalickou látkou so zataveným koncom, dve priesvitné vrecká s bielou kryštalickou látkou, plastové vrecko s tabletkami svetlooranžovej farby a tri plastové vrecká so zelenou sušenou rastlinou,“ priblížila policajná hovorkyňa.

2.jpg

Ďalej uviedla, že zaistené veci boli zaslané na kriminalistickú expertízu, pričom predbežným skúmaním časti zaisteného materiálu bolo zistené, že ide o pervitín v množstve, ktoré zodpovedá najmenej 338 bežným jednotlivým dávkam drogy a o extázu v množstve, ktoré zodpovedná najmenej 85 bežným jednotlivým dávkam drogy.

„Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline obvinil 38-ročného muža z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi a zároveň spracoval podnet na návrh na jeho vzatie do väzby,“ uviedla Kremeňová.

Obvinený 38-ročný muž z okresu Čadca bol už v minulosti za obdobný skutok súdom právoplatne odsúdený.

3.jpg


Súvisiaci článok
Na Kysuciach zasahovala NAKA. Policajti sa zamerali nielen na drogy
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť