Štvrtok 19. 09. 2024 20:03:25 | Meniny má Konštantín

Na Kysuciach zasahovala NAKA. Policajti sa zamerali nielen na drogy

Podľa informácií TV JOJ si elitní policajti pri akcii s krycím názvom MRAK posvietili na jeden rodinný dom, ktorého prehliadka trvala dlhé hodiny. Foto: ilustračné / Polícia SR

Juliana Krčulová|28. júl 2023|09:45:08

V obci Podvysoká, v okrese Čadca, zasahovali príslušníci Národnej kriminálnej agentúry už od stredy 26. júla v súvislosti s drogovou trestnou činnosťou. Podľa informácií TV JOJ si elitní policajti pri akcii s krycím názvom MRAK posvietili na jeden rodinný dom, ktorého prehliadka trvala dlhé hodiny. Príslušníci Pohotovostných motorizovaných jednotiek zatiaľ strážili mladého muža s putami na rukách.

TV JOJ ďalej informuje, že policajti z NAKA sa sústredili aj na okolie rodinného domu, kde bolo odstavených niekoľko luxusných áut bez evidenčných čísel. Tie odviezli pracovníci viacerých odťahových služieb.

„V tejto chvíli môžeme len potvrdiť, že príslušníci Národnej kriminálnej agentúry realizujú od stredy v obci Podvysoká akciu s krycím názvom MRAK, ktorá súvisí s drogovou trestnou činnosťou,“ uviedla pre TV JOJ hovorkyňa Prezídia Policajného zboru, Denisa Bárdyová. Podľa informácií TV JOJ by malo ísť o pervitín.


Súvisiaci článok
Kysučan, ktorý v minulosti aj vraždil, znásilnil ďalšiu ženu. Z väzenia sa už nedostane
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť