Sobota 27. 07. 2024 01:36:28 | Meniny má Božena

Splnil sa mu sen. Medvedí lesný duch natočil vlkov pri pasení oviec na Liptove

Peter, ktorý na YouTube uverejňuje videá pod prezývkou Medvedí lesný duch, mal sen. Natočiť si vlkov. Sen sa mu splnil na Liptove, vďaka pastierovi oviec Jozefovi. Na jeho stádo totiž vlci „dozerajú“ pravidelne. Nech sa páči, pozrite si ich na videu. FOTO A VIDEO: Youtube Medvedí lesný duch

Michal Filek|22. júl 2023|14:30:26


Súvisiaci článok
VIDEO Krásne zábery divokej slovenskej prírody opäť natočil Medvedí lesný duch
Čítajte viac >

„Vlci sa prišli pozrieť, či pasenie oviec prebieha tak, ako má a ja som si vďaka dobrému pastierovi Jozefovi splnil svoj malý tohtoročný sen, či plán - zdokumentovať stretnutie s vlkmi v ich prirodzenom životnom priestore krásneho horského sveta,“ okomentoval svoje najnovšie video Peter.

Sen sa mu splnil vďaka Jozefovi z Liptova, skromnému, pracovitému chlapovi s dobrým srdcom, ktorý tu pasie ovce. Rozdal by sa aj celý, hoci bez jednej končatiny je šikovnejší, ako mnohí dvojrukí.

„Jozef mi rozprával, ako pri pasení zostal tri dni bez jedla. Neviem, kde v zásobovaní nastala chyba no dúfam, že viac sa to nebude opakovať. Jedol som odvtedy menej, aby som mu mohol dať čo najviac jedla, ktoré som si do hôr doniesol. Verím, že zábery vás potešia,“ dokončil Medvedí lesný duch.


Súvisiaci článok
VIDEO Kto všetko pije z kaliska v Turci? Medvedí lesný duch ukázal nové video z fotopasce
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť