Sobota 27. 07. 2024 01:10:32 | Meniny má Božena

31-ročný Žilinčan si zapálil mikinu a hodil ju na zaparkované auto. Napádal ľudí aj na parkovisku pri obchodnom dome

Tridsaťjedenročný R.B. zo Žiliny čelí obvineniu z prečinu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom výtržníctva, ako aj obvineniu z prečinu poškodzovania cudzej veci. Foto: Facebook / Polícia SR - Žilinský kraj

Juliana Krčulová|14. júl 2023|08:46:10

V stredu 12. júla v čase okolo 9:00 hodiny na ulici Vysokoškolákov v Žiline, na parkovisku pred obchodným domom, sa 31-ročný muž snažil napádať okoloidúce osoby. Médiá o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Zuzana Šefčíková.

„Kopol do kolesa bicykla, na ktorom sa viezla 48-ročná žena, následkom čoho spadla na zem a utrpela zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie. O necelú hodinu ten istý muž na ulici Hlboká cesta si zapálil svoju mikinu a hodil na zaparkované osobné motorové vozidlo značky Suzuki Swift, v dôsledku čoho na ňom vzniklo poškodenie ohorením,“ priblížila hovorkyňa.

2.jpg

Ďalej uviedla, že po prijatí oznámenia bol 31-ročný muž v krátkom čase príslušníkmi pohotovostnej motorizovanej jednotky KR PZ v Žiline zadržaný v spolupráci s hliadkou Obvodného oddelenia Policajného zboru Žilina – východ, ktorá podozrivého prenasledovala.

„V súvislosti s uvedeným už R.B. zo Žiliny čelí obvineniu z prečinu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom výtržníctva ako aj obvineniu z prečinu poškodzovania cudzej veci. Poverený príslušník spracoval podnet k návrhu na jeho väzobné stíhanie,“ dodala Šefčíková.

1.jpg


Súvisiaci článok
Žilinská radnica prosí, aby obyvatelia nahlasovali autovraky. K dnešnému dňu ich evidujú 146
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť