Piatok 20. 09. 2024 01:44:45 | Meniny má Ľuboslav, Ľuboslava

Vodič v Starej Bystrici prekročil rýchlosť a nafúkal takmer dve a pol promile

Poverený príslušník Policajného zboru obvinil 51-ročného muža z okresu Čadca z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Foto: Facebook / Polícia SR - Žilinský kraj

Juliana Krčulová|4. júl 2023|10:30:00


Súvisiaci článok
Ranná dopravná nehoda v obci Likavka si vyžiadala život 59-ročného motorkára
Čítajte viac >

Poverený príslušník Policajného zboru obvinil 51-ročného muža z okresu Čadca z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Médiá o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Gabriela Kremeňová.

Obvinený 51-ročný muž viedol v pondelok 3. júla krátko po deviatej hodine ráno po ceste druhej triedy v obci Stará Bystrica osobné motorové vozidlo značky Škoda, pričom prekročil najvyššiu dovolenú rýchlosť v obci o 38 km/h.

„Následne bol z tohto dôvodu policajnou hliadkou z Okresného dopravného inšpektorátu v Čadci zastavený. Počas kontroly sa podrobil dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 1,17 mg/l (2,44 ‰) alkoholu vo vydychovanom vzduchu. Policajti obvinenému mužovi obmedzili osobnú slobodu a na mieste mu zadržali vodičský preukaz. Následne bol eskortovaný na príslušné policajné oddelenie za účelom vykonania ďalších procesných úkonov,“ spresnila Kremeňová.

IMG-20230703-WA0007.jpg

ALKOHOL ZA VOLANT NEPATRÍ!

Polícia apeluje na všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali zodpovedne a dodržiavali dopravné predpisy.


Súvisiaci článok
Žilinskí policajti zadržali 32-ročného muža s 622 dávkami pervitínu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť