Nedeľa 15. 09. 2024 20:09:46 | Meniny má Jolana

Ranná dopravná nehoda v obci Likavka si vyžiadala život 59-ročného motorkára

Pri dnešnej dopravnej nehode utrpel 59-ročný vodič motocykla zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol. Foto: Facebook / Polícia SR - Žilinský kraj

Juliana Krčulová|3. júl 2023|10:42:56


Súvisiaci článok
Horskí záchranári majú za sebou ďalšiu úspešnú akciu. Tentoraz pomohli českému turistovi
Čítajte viac >

Dnes 3. júla v čase okolo 7:35 hodiny došlo v obci Likavka, v okrese Ružomberok, k tragickej dopravnej nehode. Médiá o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Gabriela Kremeňová.

„Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že 59-ročný vodič viedol motocykel značky Harley Davidson v smere na ružomberskú mestskú časť Hrboltová. Následne z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k zrážke s osobným motorovým vozidlom značky Volkswagen, ktoré viedol 27-ročný vodič po hlavnej ceste v smere na obec Lisková,“ priblížila hovorkyňa.

Ďalej doplnila, že pri dopravnej nehode utrpel 59-ročný vodič motocykla zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol.

„Vodič osobného motorového vozidla sa podrobil dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. U nebohého vodiča motocykla bude vykonaná pitva. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ uzavrela Kremeňová.

01.jpg

02.jpg

VÝZVA POLÍCIE

Polícia opakovane upozorňuje vodičov a všetkých účastníkov cestnej premávky na zodpovedné správanie sa na cestách, na dodržiavanie zákona o cestnej premávke a potrebnú opatrnosť, ohľaduplnosť na cestách navzájom medzi všetkými účastníkmi cestnej premávky, motorovými aj nemotorovými.


Súvisiaci článok
Mestská polícia v Žiline zriadi nadštandardne vyzbrojenú zásahovú jednotku
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť