Piatok 26. 07. 2024 14:49:24 | Meniny má Anna, Hana, Anita

Na Liptovskej Mare sa v noci prevrátil čln s rybármi. Dvoch ešte stále hľadajú

Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Žiline o udalosti informovalo krátko pred pol druhou ráno. Na miesto vyslalo sedem príslušníkov z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Liptovskom Mikuláši na dvoch kusoch hasičskej techniky. Foto: Facebook / Polícia SR - Žilinský kraj

Juliana Krčulová|17. jún 2023|11:27:39


Súvisiaci článok
Kamera zachytila zlodeja, ktorý sa pokúsil ukradnúť bicykel priamo z areálu základnej školy (VIDEO)
Čítajte viac >

Spravodajský portál z prostredia práce záchranných zložiek Liptov112.sk na svojom oficiálnom webe informoval, že dnes 17. júna, hodinu po polnoci, boli vyslané všetky záchranné zložky na Štrkopiesky na vodnej priehrade Liptovská Mara, kde malo dôjsť k prevráteniu člna, na ktorom boli traja rybári.

Podľa informácii portálu, po príchode na miesto bolo zistené, že jednému rybárovi sa podarilo doplávať na breh, avšak druhých dvoch, žiaľ, hasiči v noci nenašli.

O udalosti pred malou chvíľou informovalo aj Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline.

„Dnes v skorých ranných hodinách došlo z doposiaľ presne nezistených príčin na vodnej priehrade Liptovská Mara k prevráteniu malého člna s 3 rybármi, ktorý asi 200 metrov od brehu začal naberať vodu. Jednému z nich sa podarilo k brehu doplávať a ihneď privolať pomoc,“ informovali žilinskí policajti.

Na mieste bola podľa ich slov okamžite vykonaná pátracia akcia, avšak dvoch mužov vo veku 28 a 53 rokov sa doposiaľ nepodarilo nájsť. V súčasnej dobe vykonáva pátraciu akciu HaZZ s potápačmi.


Súvisiaci článok
Vandali zničili vyrezávanú lavičku Srdce pre Čadcu. Vydržala presne rok (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť